خواص شیر خوراکی , همه چیز درباره فواید و مضرات شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

خواص شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

شیر  خوارکی به انگلیسی به معنی Edible milk  |  همه چیز درباره شیر خوراکی , فواید شیر و مضرات شیر

خواص شیر خوراکی

طبع شیر از دیگاه طب سنتی معتدل بوده، مصرف آن برای همه سنین و هر مزاجی مفید است. خواص خوردن شیر برای کودکان و نوجوانان بسیار گسترده بوده، کمک به رشد کودک، تامین نیازهای غذایی و تقویت و استحکام استخوانبدی کودک از مزایای مصرف شیر توسط کودکان است. متخصصان تغذیه نوشیدن 2 لیوان شیر در روز را برای کودکان توصیه میکنند.

خواص شیر برای حفظ سلامت و زیبایی پوست شامل، کاهش چین و چروک پوست، افزایش لطافت و نرمی پوست، پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلولهای مرده پوست، کاهش و التیام سوزش پوست در اثر آفتاب سوختگی و آلودگی هوا از خواص خوردن شیر برای پوست است.

خوردن شیر به درمان افسردگی، رفع بدخلقی و احساس خستگی و داشتن خواب راحت کمک میکند. به طور کلی شیر حاوی تریپتوفان (یک نوع اسید آمینه) بوده که به خواب راحت کمک می کند. این ماده باعث تحریک سروتونین و ملاتونین در بدن و در نتیجه ایجاد آرامش و خواب راحت می شود. بنابراین بهترین زمان خوردن شیر، قبل از خواب شبانه است.

شیر از مواد غذایی است که همراه با برخی از خوراکی های دیگر خواص درمانی آن چند برابر شده، و اثرات مفیدی برای سلامت خواهد داشت. از آن جمله خواص شیر موز، شیر و عسل، شیر و خرما و … است. البته توصیه هایی نیز در مورد مصرف شیر با سایر غذا ها وجود دارد،

به عنوان مثال، در صورتی که فرد شیر می‌نوشد حتما یک ساعت بعد از آن سراغ غذاهایی که از گوشت و تخم‌مرغ تهیه شده، نرود و در صورتی که گوشت یا تخم‌مرغ میل کرده به مدت 3 ساعت صبر کند تا این غذا هضم شود و پس از آن شیر بنوشد تا بتواند از خواص آن بهره‌مند شود.

نوشیدن شیر برای لاغری و کاهش وزن مفید بوده، ضمن اینکه موارد مورد نیاز بدن را تامین میکند از بروز چاقی نیز پیشگیری میکند.
رشد و سلامت استخوانها، پیشگیری از پوکی استخوان، آرتروز و … از دیگر خواص خوردن شیر است.
مصرف شیر برای سلامت دندانها بسیار مفید بوده، پروتئین موجود در شیر به عنوان یک محافظ از مینای دندان عمل می کندو از پوسیدگی دندانها پیشگیری میکند.
مصرف شیر از بروز بیماری های قلبی عروقی تا حد زیادی پیشگیری نموده، کلسیم موجود در آن، سطح بالای کسترول خون را کاهش می دهد.

پیشنهاد: خواص بادمجان خواص پرتقالخواص فلفل سیاه • خواص زردچوبه • خواص قارچ

خواص بادمجان , همه چیز درباره فواید و مضرات بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

خواص بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

بادمجان به انگلیسی به معنی Eggplant |  همه چیز درباره بادمجان , فواید بادمجان و مضرات بادمجان

خواص بادمجان

بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .
مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.
علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(chlorogenic acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.
بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
بادمجان برطرف کننده یبوست است .
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است .
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از 15)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد.
بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

کاهش وزن و لاغری – یکی از خواص دیگر بادمجان این است که قدرت فوق العاده ای در کاهش چربی های شکمی و لاغری دارد. جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی دارد که همین کالری کم باعث شده است بادمجان مانند سبزیجاتی مانند کرفس و کدو سبز در لیست مواد غذایی لاغر کننده قرار بگیرد.

مضرات بادمجان
بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصيكه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت مرغ یا گوشت و روغن و يا سركه بپزند و بخورند .

پیشنهاد:خواص پرتقالخواص انجیرخواص هویج • خواص شنبلیله • خواص لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی , همه چیز درباره فواید و مضرات لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

لوبیا چیتی به انگلیسی به معنی pinto-bean |  همه چیز درباره لوبیا چیتی و فواید لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی برای پوست و مو
1. درمان خشکی پوست
خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛ لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.

2. درمان ریزش مو
یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.

فواید دارویی و درمان لوبیا چیتی برای بدن
3. جنین و زنان باردار
فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی باعث رفع خستگی و افزایش انرژی در زنان باردار می شود.

مس و آهن موجود در لوبیا چیتی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

4. زنان شیرده
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لوبیا چیتی به ویژه ویتامین های B باعث افزایش شیر مادر و تقویت بدن زنان در دوران شیردهی می شود.

5. نوزادان و کودکان
مقادیر بالای مس و آهن موجود در لوبیا چیتی به پیشگیری و درمان کم خونی در نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین موجود در لوبیا چیتی برای بهبود رشد نوزادان و کودکان مفید است.

فیبر موجود در لوبیا چیتی خطر ابتلا به یبوست در نوزادان و کودکان را کاهش می دهد.

6. لاغری و کاهش وزن
لوبیا چیتی چاق کننده است؟

خیر. مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجو در لوبیا چیتی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

7. بدنسازی
لوبیا چیتی مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای چربی سوزی، لاغری و کاهش وزن ورزشکاران و بدنسازان مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا چیتی باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی بدنسازان کمک می کند.

8. منبع پروتئین گیاهی
لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین گوشت قرمز برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

بد نیست بدانید که لوبیا چیتی بیشترین مقدار پروتئین را در میان انواع لوبیا ها دارا می باشد.

9. دیابت و قند خون
لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده که دارد به تنظیم قند خون و میزان انسولین در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در رژیم غذایی خود از لوبیا چیتی استفاده می کنند، کاهش قابل توجهی در میزان هموگلوبین A1c دارند.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی، خطر ابتلا به سندرم متابولیک را که بر میزان قند خون تاثیر می گذارد، کاهش می دهد.

10. معده و دستگاه گوارش
فیبر موجود در لوبیا چیتی باعث بهبود هضم غذا می شود، نفخ شکم را کاهش می دهد (گفته می شود که لوبیا چیتی نسبت به بقیه ی لوبیا ها، نفخ کمتری دارد)، سندروم روده تحریک پذیر را درمان کرده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

 مضرات لوبیا چیتی

یکی از عوارض لوبیا چیتی ایجاد نفخ است. مصرف لوبیا چیتی در برخی افراد ممکن است ایجاد نفخ کند. ضمن اینکه لوبیا چیتی دیر هضم است و می تواند برای افرادی که معده حساس دارند مشکلاتی مثل درد معده ایجاد کند.

پیشنهاد:خواص کدو سبز • خواص انار • خواص دارچین

خواص کدو سبز , همه چیز درباره فواید و مضرات کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

خواص کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

کدو سبز به انگلیسی به معنی Zucchini | همه چیز درباره کدو سبز و فواید کدو سبز

خواص کدو سبز برای پوست
از رده سبزیجات بسیار مغذی و پرخاصیت است.کدو سبز حاوی ریبوفلاوین است که کمبود آن بر  کلاژن سازی تأثیر می گذارد. مصرف کدو سبز برای پوست بسیار مناسب است زیرا  کدو سبز، محتوای آب زیادی است و به همین دلیل، برای افزایش و بهبود سلامت پوست، بسیار فوق العاده است.

ویتامین C  موجود در کدو سبز، بخش مهمی از سنتز کلاژن را تشکیل می دهد که برای حفظ سلامت مفاصل، غضروف ها، پوست و رگ های خونی بسیار مهم است.

این ویتامین همچنین بدن را از آسیب سلولی محافظت می کند. علاوه بر کلاژن، ویتامین C  در تولید الاستین پوست کمک می کند که هر دو برای پوستی نرم و لطیف، ضروری هستند.

به غیر از ویتامین C، چندین ماده غذایی دیگر که به تشکیل کلاژن کمک می کنند، پتاسیم، زاکسنتین و فولات هستند که تمام این مواد مغذی در کدو سبز یافت می شود. به طور کلی، مصرف ویتامین C می تواند روند پیری را کند کرده و کلاژن باعث جوانسازی پوست شده و مانع از بروز چین و چروک می شود.

علاوه بر این، کدو سبز باعث آبرسانی به پوست شده و پوست را هیدراته می کند. بنابراین، با مصرف کدو سبز، می توانید پوستی لطیف وجوان داشته باشید.

خواص کدو سبز با ماست
کدو سبز از جمله سبزیجاتی است که به صورت پخته و یا خام استفاده می شود و به هر صورتی که مصرف شود، دارای خواص زیادی است. کدو سبز، علاوه بر بهبود بیماری دیابت، باعث سلامت پوست، بهبود بیماری های قلبی و کاهش پرفشاری خون می شود.

همچنین، مصرف کدو سبز با برخی مواد غذایی مانند ماست، سبب کاهش وزن برای افرادی است که دچاراضافه وزن شده اند. البته برای مصرف کدو سبز و ماست، بهتر است در زمان مناسب استفاده شود تا نتیجه بهتری داشته باشد.

سعی کنید کدو سبز را به تنهایی مصرف نکنید و آن را در کنار مواد غذایی دیگر قرار دهید تا از خواص بالای آن برخوردار شده و علاوه بر بهبود و سلامت کلی بدن،  به تناسب اندام برسید.

کدو سبز و ماست علاوه بر خاصیت لاغر کنندگی، باعث تنظیم قند خون هم می شود. بنابراین، از مصرف این سبزی پر خاصیت غافل نشوید و سعی کنید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ارزش غذایی کدو سبز
کالری : 17
کربوهیدرات : 3.1 گرم
قند : 2.5 گرم
چربی : 0.3 گرم
پروتئین : 1.2 گرم
فیبر : 1 گرم

مضرات کدو سبز

مصرف کدو سبز به کسانی که طبع سرد دارند و یا اینکه در مناطق سردسیر زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن برخی نکات توصیه نمی شود. کسانی که طبع سرد دارند باید حتما کدو سبز را به همراه مواد گرم مانند سیر ، فلفل و … مصرف کنند.

اگر کدو سبز را با مواد گرم مصرف کنید هیچ مشکلی در بدن شما ایجاد نمی کند اما اگر این نکات را رعایت نکنید مصرف کدو سبز به خاطر طبع سردش می تواند باعث مشکلاتی مثل سنگین شدن و درد معده و یا حتی نفخ شود.

با اینکه کدو سبز فواید فراوانی دارد اما مصرفش برای همه افراد مناسب نیست. مثلا اگر کسانی که دارای مشکلاتی مثل نفخ روده و یا درد در ناحیه معده هستند کدو سبز مصرف کنند ، باعث می شود که دچار بی حسی معده و روده شوند.

پیشنهاد: خواص گل کلم • خواص خربزه • خواص انار