خواص تخم شربتی , همه چیز درباره فواید و مضرات تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

تخم شربتی به انگلیسی بذر گیاه Ocimum basilicum  |  همه چیز درباره تخم شربتی , فواید تخم شربتی و مضراتتخم شربتی

 خواص تخم شربتی 
از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.
از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی‎نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.
اگر می‌خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنید؛ به خطر اینکه فیبر موجود در آن‌ها باعث لعاب‌دار شدنشان شده و احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند.
خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.
مشکل دیگری که دامن‌گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
در رفع عطش بسیار موثر است.
در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
این دانه‌های ریز سیاه رنگ می‌توانند میزان قند خونتان را تنظیم کنند؛ بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع۲ در امان نگه می‌دارند.
تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند.
در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج و خوشرنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است.
مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب ازدیاد شیر مادر می‌شود ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.

خواص تخم شربتی برای لاغری 
استفاده از تخم شربت در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌ های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ ها فرد را سیر نگه می‌ دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربت استفاده کرد.

خواص تخم شربتی برای بیماری‌های تنفسی 
این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی هستند که برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید می‌باشند. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

مضرات تخم شربتی 
اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سرگیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می‌شود.
مصرف این دانه‌ها برای افرادی که داروهای ضد انعقاد می‌خورند نیز توصیه نمی‌شود.
توجه داشته باشید که این دانه‌های ریز حاوی گلوتن هستند و اگر شما جزو افراد حساس به این ترکیب هستید در مصرف آن دقت کنید.
اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید نیز بهتر است قبل از مصرف تخم شربتی با پزشک خود مشورت کنید.
تخم شربتی همچنین باعث کاهش فشارخون می‌شود؛ برای همین سالمندانی که داروی ضدفشار مصرف می‌کنند باید حواسشان به مصرف آن باشد.

طرز تهیه اسموتی تخم شربتی
مواد لازم برای سه‌ نفر :

تخم شربتی

ماست کم‌چرب

جو دو سر پرک‌ شده

آب پرتقال

شیر کم چرب

عصاره بادام یا وانیل، زعفران دم‌کشیده یا هل ساییده

میوه خردشده مثل انجیر، توت‌ فرنگی، موز، آناناس

طرز تهیه :

سابیدن و آرد کردن نیم فنجان جو پرک‌ شده و یک‌ چهارم فنجان این تخم با هم، اولین قدم است. یک فنجان آبمیوه طبیعی، شیر کم‌چرب و ماست ساده را اضافه می‌کنیم. این مایع اصلی است که می‌توانیم تقسیم‌ اش کنیم به میزان میوه‌ها و عصاره‌ هایی که دوست داریم و از آن چندین نوشیدنی درست کنیم.

پیشنهاد: خواص بادمجان • سیر • عناب • انبه

خواص شیر خوراکی , همه چیز درباره فواید و مضرات شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

خواص شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

شیر  خوارکی به انگلیسی به معنی Edible milk  |  همه چیز درباره شیر خوراکی , فواید شیر و مضرات شیر

خواص شیر خوراکی

طبع شیر از دیگاه طب سنتی معتدل بوده، مصرف آن برای همه سنین و هر مزاجی مفید است. خواص خوردن شیر برای کودکان و نوجوانان بسیار گسترده بوده، کمک به رشد کودک، تامین نیازهای غذایی و تقویت و استحکام استخوانبدی کودک از مزایای مصرف شیر توسط کودکان است. متخصصان تغذیه نوشیدن 2 لیوان شیر در روز را برای کودکان توصیه میکنند.

خواص شیر برای حفظ سلامت و زیبایی پوست شامل، کاهش چین و چروک پوست، افزایش لطافت و نرمی پوست، پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلولهای مرده پوست، کاهش و التیام سوزش پوست در اثر آفتاب سوختگی و آلودگی هوا از خواص خوردن شیر برای پوست است.

خوردن شیر به درمان افسردگی، رفع بدخلقی و احساس خستگی و داشتن خواب راحت کمک میکند. به طور کلی شیر حاوی تریپتوفان (یک نوع اسید آمینه) بوده که به خواب راحت کمک می کند. این ماده باعث تحریک سروتونین و ملاتونین در بدن و در نتیجه ایجاد آرامش و خواب راحت می شود. بنابراین بهترین زمان خوردن شیر، قبل از خواب شبانه است.

شیر از مواد غذایی است که همراه با برخی از خوراکی های دیگر خواص درمانی آن چند برابر شده، و اثرات مفیدی برای سلامت خواهد داشت. از آن جمله خواص شیر موز، شیر و عسل، شیر و خرما و … است. البته توصیه هایی نیز در مورد مصرف شیر با سایر غذا ها وجود دارد،

به عنوان مثال، در صورتی که فرد شیر می‌نوشد حتما یک ساعت بعد از آن سراغ غذاهایی که از گوشت و تخم‌مرغ تهیه شده، نرود و در صورتی که گوشت یا تخم‌مرغ میل کرده به مدت 3 ساعت صبر کند تا این غذا هضم شود و پس از آن شیر بنوشد تا بتواند از خواص آن بهره‌مند شود.

نوشیدن شیر برای لاغری و کاهش وزن مفید بوده، ضمن اینکه موارد مورد نیاز بدن را تامین میکند از بروز چاقی نیز پیشگیری میکند.
رشد و سلامت استخوانها، پیشگیری از پوکی استخوان، آرتروز و … از دیگر خواص خوردن شیر است.
مصرف شیر برای سلامت دندانها بسیار مفید بوده، پروتئین موجود در شیر به عنوان یک محافظ از مینای دندان عمل می کندو از پوسیدگی دندانها پیشگیری میکند.
مصرف شیر از بروز بیماری های قلبی عروقی تا حد زیادی پیشگیری نموده، کلسیم موجود در آن، سطح بالای کسترول خون را کاهش می دهد.

پیشنهاد: خواص بادمجان خواص پرتقالخواص فلفل سیاه • خواص زردچوبه • خواص قارچ

خواص بادمجان , همه چیز درباره فواید و مضرات بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

خواص بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

بادمجان به انگلیسی به معنی Eggplant |  همه چیز درباره بادمجان , فواید بادمجان و مضرات بادمجان

خواص بادمجان

بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .
مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.
علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(chlorogenic acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.
بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
بادمجان برطرف کننده یبوست است .
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است .
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از 15)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد.
بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

کاهش وزن و لاغری – یکی از خواص دیگر بادمجان این است که قدرت فوق العاده ای در کاهش چربی های شکمی و لاغری دارد. جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی دارد که همین کالری کم باعث شده است بادمجان مانند سبزیجاتی مانند کرفس و کدو سبز در لیست مواد غذایی لاغر کننده قرار بگیرد.

مضرات بادمجان
بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصيكه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت مرغ یا گوشت و روغن و يا سركه بپزند و بخورند .

پیشنهاد:خواص پرتقالخواص انجیرخواص هویج • خواص شنبلیله • خواص لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی , همه چیز درباره فواید و مضرات لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

لوبیا چیتی به انگلیسی به معنی pinto-bean |  همه چیز درباره لوبیا چیتی و فواید لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی برای پوست و مو
1. درمان خشکی پوست
خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛ لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.

2. درمان ریزش مو
یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.

فواید دارویی و درمان لوبیا چیتی برای بدن
3. جنین و زنان باردار
فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی باعث رفع خستگی و افزایش انرژی در زنان باردار می شود.

مس و آهن موجود در لوبیا چیتی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

4. زنان شیرده
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لوبیا چیتی به ویژه ویتامین های B باعث افزایش شیر مادر و تقویت بدن زنان در دوران شیردهی می شود.

5. نوزادان و کودکان
مقادیر بالای مس و آهن موجود در لوبیا چیتی به پیشگیری و درمان کم خونی در نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین موجود در لوبیا چیتی برای بهبود رشد نوزادان و کودکان مفید است.

فیبر موجود در لوبیا چیتی خطر ابتلا به یبوست در نوزادان و کودکان را کاهش می دهد.

6. لاغری و کاهش وزن
لوبیا چیتی چاق کننده است؟

خیر. مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجو در لوبیا چیتی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

7. بدنسازی
لوبیا چیتی مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای چربی سوزی، لاغری و کاهش وزن ورزشکاران و بدنسازان مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا چیتی باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی بدنسازان کمک می کند.

8. منبع پروتئین گیاهی
لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین گوشت قرمز برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

بد نیست بدانید که لوبیا چیتی بیشترین مقدار پروتئین را در میان انواع لوبیا ها دارا می باشد.

9. دیابت و قند خون
لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده که دارد به تنظیم قند خون و میزان انسولین در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در رژیم غذایی خود از لوبیا چیتی استفاده می کنند، کاهش قابل توجهی در میزان هموگلوبین A1c دارند.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی، خطر ابتلا به سندرم متابولیک را که بر میزان قند خون تاثیر می گذارد، کاهش می دهد.

10. معده و دستگاه گوارش
فیبر موجود در لوبیا چیتی باعث بهبود هضم غذا می شود، نفخ شکم را کاهش می دهد (گفته می شود که لوبیا چیتی نسبت به بقیه ی لوبیا ها، نفخ کمتری دارد)، سندروم روده تحریک پذیر را درمان کرده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

 مضرات لوبیا چیتی

یکی از عوارض لوبیا چیتی ایجاد نفخ است. مصرف لوبیا چیتی در برخی افراد ممکن است ایجاد نفخ کند. ضمن اینکه لوبیا چیتی دیر هضم است و می تواند برای افرادی که معده حساس دارند مشکلاتی مثل درد معده ایجاد کند.

پیشنهاد:خواص کدو سبز • خواص انار • خواص دارچین

خواص عدس , همه چیز درباره فواید و مضرات عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملك,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

خواص عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملك,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

عدس به انگلیسی به معنی Lentil |  همه چیز درباره عدس و فواید عدس

خواص عدس 
1- عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

2- عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند .
3- عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیشتر از 15 گرم گوشت گاو است.
4- عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
5- عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می کنند.
6- عدسها همچنین حاوی 6 ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می باشند.
7ـ عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.
8ـ عدس، لعاب دار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتی های روده ای توصیه می شود.
9- عدس را در کنید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می کند .
10- برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید .
11- برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده عدس پخته را با سرکه میل کنید .
12- عدسها مثل دیگر حبوبات غنی از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب. فیبرهای قابل جذب،یک ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می کنند که سبب دفع صفرا (حاوی کلسترول ) می گردد و آن را به خارج از بدن می برد.
13- فیبر غیر قابل جذب عدس نیز نه تنها کمک به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست می کند بلکه کمک به جلوگیری از بیماری های گوارشی مانند سندرم روده ای تحریک پذیر و التهاب روده ای نیز می کند.
14- مصرف عدس در سلامتی قلب نقش به سزایی دارد. این نقش نه تنها به دلیل فیبرهای موجود در عدس بلکه بعلت مقادیر قابل ملاحظه ای از فولات ( Folate) و منیزم آن است.
15- عدس به شما انرژی برای سوزاندن می دهد در حالی که قندخون را تثبیت می کند. فیبر قابل جذب علاوه بر تأثیرات مفید روی سیستم گوارشی و قلب، به تنظیم مقدار قندخون نیز کمک می کند. اگر شما مقاومت به انسولین، کاهش قندخون یا دیابت دارید، گیاهان بُنشنی مثل عدس برای تنظیم قند خون مؤثر هستند که انرژی پایداری را باعث می شوند
16- آش عدس با روغن بادام برای دوران نقاهت بهترین غذاست.
17- مصرف عدس مخصوصاً برای خانمهایی که در سنین باروری و دوران بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند، ایده بسیار مناسبی است. فراموش نکنید که کمبود آهن باعث کم خونی می شود که برای مادر خوب نیست چون نوزاد بعد از بدنیا آمدن از شیر مادر تغذیه میکند
18- پماد در عدس با سرکه برای رفع ترک دست و پا که بعلت سرما عارض شده سودمند است .
19- عدس را می توان به عنوان مسهل هم مصرف کرد چون دارای لعاب زیادی است که در درمان ناراحتی های روده نیز موثر است .
20- عدس پخته را بعنوان مرهم برای زخم نیز می توان بکار برد .
21- آرد عدس بوداده تشنگی را قطع میکند ، معده را نیرو میبخشد صفرا را خاموش و هیجان خون را فرو مینشاند و حرارت را خاموش میکند.

خواص عدس در لاغری

مدیریت وزن
مطالعات انجام شده نشان می دهد که مصرف منظم عدس ها می تواند در کنترل وزن و افزایش سدیم موثر باشد.

سیستم عصبی سالم
اعتقاد بر این بود که مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی تاثیری بر عملکرد مغز ندارد. با این حال، تحقیقات بیشتر نشان می دهد که برای عملکرد مناسب مغز، ویتامین ها و مواد معدنی به همان اندازه مهم هستند. بر اساس تحقیق انجام شده توسط J.M. Bourre در بخش تغذیه نوروفارو در بیمارستان Fernand Widal در پاریس، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عدس ها برای عملکرد مغز مطلوب مفید هستند.

محتوای آهن بالا
عدس حاوی مقدار زیادی آهن است که بدن برای تولید هموگلوبین بهینه نیاز دارد. حدود 36٪ آهن از مقدار توصیه شده روزانه می تواند از خوردن 1 فنجان (200 گرم) عدس در روز تامین شود.

افزایش متابولیسم
عدس منبع خوبی از بسیاری از ویتامین ها، از جمله ویتامین B3 است که نقش مهمی در تقویت سیستم های گوارشی و عصبی دارد. ویتامین B3 دارای بسیاری از مزایای دیگر، از جمله کنترل کلسترول، کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر، آب مروارید، استئوآرتریت و دیابت است.

 

مضرات عدس
گرچه عدس برای سلامت شما مناسب است و بهترین جایگزین برای گوشت، مرغ و ماهی است، همچنین دارای معایبی هستند که شامل موارد زیر می شوند:

خطر سنگ کلیه: تحقیق انجام شده توسط Massey و همکاران در بخش علوم انسانی و تغذیه انسانی دانشگاه ایالتی واشنگتن نشان داد که برخی از عدس ها حاوی غلظت بالای ترکیبات اگزالات هستند. این ترکیبات اگزالات مسئول تشکیل سنگ کلیه هستنتد. بنابراین، افرادی که سنگ کلیه دارند باید از حبوبات و عدس دور باشند.

خطر بیماری های کلیه: مصرف بالای پروتئین دارای عوارض جانبی دیگری نیز می باشد. به طور متوسط، مقدار پروتئین مورد نیاز بدن ما 0.8 گرم در هر کیلوگرم وزن بدن است. مصرف پروتئین بیش از حد می تواند کلیه ها را از بین بردن پروتئین های بیش از حد در بدن تحت فشار قرار دهد. در بلند مدت، می تواند عملکرد کلیه را آسیب برساند.

شکل گیری گاز با توجه به تخمیر: بعد از ورود به دستگاه گوارش، عدس شروع به تخمیر و پس از آن گاز را آزاد می کند. این گازها می توانند مشکلاتی در سیستم گوارش ایجاد کنند.

پیشنهاد: خواص لوبیا قرمز • خواص انبه    خواص سیر

خواص نخود فرنگی , همه چیز درباره فواید و مضرات نخود فرنگی

نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای مو,مضرات نخود فرنگی برای مردان,خواص نخود فرنگی در بارداری,طبع نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای کودک,پخت نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی پخته,نخود فرنگی و نازایی,خواص نخود فرنگی در بدنسازی,کنسرو نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی در طب سنتی,خواص نخود فرنگی برای لاغری,نخود فرنگی در چه غذاهایی استفاده میشود,خواص نخود فرنگي سبز

خواص نخود فرنگی

نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای مو,مضرات نخود فرنگی برای مردان,خواص نخود فرنگی در بارداری,طبع نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای کودک,پخت نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی پخته,نخود فرنگی و نازایی,خواص نخود فرنگی در بدنسازی,کنسرو نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی در طب سنتی,خواص نخود فرنگی برای لاغری,نخود فرنگی در چه غذاهایی استفاده میشود,خواص نخود فرنگي سبز

نخود فرنگی به انگلیسی به معنی Peas |  همه چیز درباره نخود فرنگی و فواید نخود فرنگی

خواص نخود فرنگی برای لاغری
نخودفرنگی یک ماده غذایی کم کالری و کم چرب و حاوی پروتئین است. در واقع در هر فنجان نخودفرنگی ۱۳۴ کالری وجود دارد و همانطور که گفتیم سرشار از فیبر می باشد. برای همین هم این ماده غذایی در کاهش وزن بسیار موثر عمل می کند. اگر قصد لاغری دارید سوپ سبزیجات تهیه کرده و داخل آن نخودفرنگی بریزید. در این صورت سوپ تان حاوی ۹ گرم فیبر و ۹ گرم پروتئین می شود که جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند. توصیه می کنیم قبل از صرف غذای اصلی تان اول سوپ بخورید. در این صورت حجم زیادی از معده تان اشغال می شود و دیگر میلی به پرخوری نخواهید داشت.

خواص نخود فرنگی در بارداری

نخود فرنگی یا نخود سبز، حاوی مقادیر فراوان ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین است که همه ی این مواد در حد اعتدال برای دوران بارداری مفید محسوب می شوند.
اگرچه در منابع طب سنتی برای زیاده روی در مصرف نخود فرنگی، خاصیت عقیم شدن و ناباروری ذکر شده است، با این حال در پزشکی مدرن چنین چیزی شایعه محسوب می شود و زنان به خصوص در دوران بارداری می توانند با خیال راحت از مصرف نخود فرنگی (سبز) و خواص بیشمار آن بهره ببرند.

خواص نخود فرنگی برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت
نخود سبز یک منبع خوب ویتامین C است که باعث افزایش تولید کلاژن پوست می شود و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

2. درمان سرماسوزک
سرماسوزک تورم و التهاب انگشتان دست و پا و گوش ها در اثر سرما می باشد و نخود فرنگی به درمان سرماسوزک کمک می کند.

نخود سبز را در آب جوش بریزید و یک قاشق چای خوری روغن کنجد را به به آن اضافه کنید، بگذارید بجوشد تا عصاره ی آن در بیاید سپس انگشتان خود را در این آب بشویید تا تورم و درد انگشتان شما کاهش یابد.

3. پوست درخشان و صاف
نخود فرنگی باعث پاکسازی پوست شده و پوست صورت و بدن را درخشان و صاف می کند.

ماسک درخشان کننده پوست نخود فرنگی

مقداری نخود فرنگی را در آب بجوشانید، وقتی پخته شد له کنید و آن را بر روی پوست صورت و بدن بمالید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

4. درمان ریزش مو و موخوره
نخود فرنگی منبع خوبی از ویتامین های B مانند فولات، ویتامین B6 و ویتامین B12 می باشد، این ویتامین ها با افزایش گلبول های قرمز خون، اکسیژن رسانی به فولیکول های مو را افزایش داده و به درمان ریزش مو و موخوره کمک می کنند.

5. درمان مو های خشک و شکننده
ویتامین C موجود در نخود فرنگی باعث تقویت و آبرسانی به مو ها شده و مو های خشک و شکننده را درمان می کند.

مضرات نخود فرنگی
به بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند توصیه می شود با مشورت پزشک نخود فرنگی مصرف کنند و نباید در مصرف آن به هیچ وجه زیاده روی کنند. نخود فرنگی یکی از سبزیجات نشاسته ای است که حاوی مقدار قابل توجهی کربو هیدرات است. از همین رو به بیماران دیابتی توصیه میشود با مشورت پزشک نخودفرنگی مصرف کنند.

نخود فرنگی در چه غذا هایی استفاده می شود؟

نخود فرنگی را به صورت نخود فرنگی خام برای تهیه انواع سالاد و نخود فرنگی پخته برای تهیه سوپ نخود فرنگی، نخود فرنگی پلو، خورش نخود فرنگی، خوراک نخود فرنگی و کوکو و کتلت نخود فرنگی استفاده می کنند.

اطلاعاتی در مورد نخود فرنگی
نخود فرنگی 5000 سال است که جای خود را در رژیم غذایی مردم جهان باز کرده است.

نخود فرنگی یکی از سبزیجاتی است که به آسانی رشد می کنند و تاکنون جان بسیاری از مردم جهان را از گرسنگی نجات داده است.

کانادا بزرگترین تولید کننده نخود فرنگی در جهان است.

هند بزرگترین وارد کننده نخود فرنگی در جهان می باشد، نخود فرنگی یکی از غذا های محبوب در این کشور می باشد.

ارزش غذایی نخود فرنگی (100 گرم)
کالری : 81
کربوهیدرات : 14 گرم
پروتئین : 5 گرم
قند : 6 گرم
چربی : 0.4 گرم
فیبر : 5 گرم

پیشنهاد: خواص ذرت • خواص سیب زمینی • خواص تخم مرغ • خواص نارنگی • خواص جعفری 

خواص ذرت پخته و بو داده چیست

خواص ذرت,خواص ذرت در بدنسازی,خواص ذرت خام,خواص ذرت و لاغری,خواص ذرت برای کودکان,خواص ذرت پخته,خواص ذرت شیرین,خواص ذرت آب پز,خواص ذرت پخته شده,خواص ذرت آب پز شده,خواص ذرت مکزیکی,خواص ذرت برای مو,خواص ذرت بو داده,خواص ذرت در بارداری,ذرت

خواص ذرت

خواص ذرت,خواص ذرت در بدنسازی,خواص ذرت خام,خواص ذرت و لاغری,خواص ذرت برای کودکان,خواص ذرت پخته,خواص ذرت شیرین,خواص ذرت آب پز,خواص ذرت پخته شده,خواص ذرت آب پز شده,خواص ذرت مکزیکی,خواص ذرت برای مو,خواص ذرت بو داده,خواص ذرت در بارداری,ذرت

ذرت به انگلیسی به معنی Corn |  همه چیز درباره ذرت و فواید ذرت

خواص ذرت پخته و بو داده چیست

ذرت بو داده و فواید شگفت انگیزش!
پاپ کورن یا همان ذرت بوداده ی خودمان جزو خوردنی های مورد علاقه ی بچه ها و صدالبته بزرگترها است. برای خیلی از افراد پاپ کورن پای ثابت تماشای فیلم در سینما و یا تماشای فوتبال است. البته کم نیستند مادرانی که در منزل پاپ کورن سالم تهیه می کنند و در کنار خانواده میل می کنند. این دانه های پف کرده ی سفید و ترد، بسیار خوشمزه بوده و خیلی زود آماده می شوند. خیلی ها تصور می کنند که پاپ کورن ارزش غذایی ندارد و سالم نیست. اما با این حال واقعیت این است که پاپ کورن جزو خوردنی های سالم بوده و منبع طبیعی ترکیبات فنولیک، آنتی اکسیدان ها، فیبرها و مواد معدنی است که اثرات مثبتی روی بدن دارند. متأسفانه اکثر مردم از خواص پاپ کورن بی خبر هستند و ما می خواهیم کمی بیشتر آن را معرفی کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

پاپ کورن مفید برای دستگاه گوارش

پاپ کورن از ذرت تشکیل شده است که یک ماده ی غذایی صد در صد طبیعی و حاوی میزان زیادی فیبر، ویتامین و مواد معدنی است که نقش مهمی در ناحیه ی دستگاه گوارش برعهده دارند. فیبرها برای تنظیم حرکات روده ها لازم و ضروری هستند و از بروز اختلالاتی مانند یبوست پیشگیری می کنند. علاوه بر این فیبرهای موجود در ذرت باعث کاهش التهاب های شکمی می شوند. بنابراین شما با یک ماده ی غذایی دوستدار دستگاه گوارش سر و کار دارید.

پاپ کورن برای کاهش وزن

یک فنجان ذرت بوداده فقط 30 کالری دارد. بنابراین می توانید بدون نگرانی از اضافه وزن از آن استفاده کنید. اگر چه نمی توان از پاپ کورن به عنوان یک ماده ی غذایی معجزه گر در کاهش وزن یاد کرد اما می توانید آن را به عنوان مکملی برای یک رژیم لاغری سالم در نظر داشته باشید. واقعیت این است که رژیم های لاغری نوعی ترس و استرس در فرد ایجاد می کنند. مصرف پاپ کورن در دوره ی رژیم می تواند با این استرس و اختلالات غذایی احتمالی مقابله کند. پاپ کورن باعث تحریک ترشح هورمون معروف گرلین می شود که با گرسنگی مقابله کرده و احساس سیری ایجاد می کند.

پاپ کورن برای کنترل میزان کلسترول خون

ذرت بوداده خوشمزه بوده و به راحتی آماده می شود. اما نباید تصور کنید که فاقد ارزش غذایی است. این دانه های پف کرده ی سفید جزء مواد غذایی تنظیم کننده ی کلسترول خون محسوب می شوند. فیبرهای غذایی طبیعی موجود در آن باعث تمیزی رگ ها و شریان ها شده و مازاد چربی موجود در آن ها را کاهش می دهد. به این ترتیب نیز جریان خود را بهبود می دهند. پاپ کورن تأثیر مثبتی روی دستگاه قلب و عروق داشته و خطر بروز بیماری های قلبی عروقی، تصلب شرایین و حملات مغزی و قلبی را کاهش می دهند.

خواص ذرت

ذرت سرشار از ویتامین B است.
ذرت غذایی مفید برای تقویت پوست و ناخن ها می باشد و از پوسته شدن ناخن جلوگیری میکند.
ذرت از ریزش مو و خشکی مو و شکنندگی موها جلوگیری میکند.
ذرت برای درمان اگزما ، خشکی و گرمازدگی بسیار مفید است.
ذرت برای درمان یبوست ، ورم روده و اسهال کاربرد دارد و بلغم را از معده دفع میکند.
ذرت برای دفع سنگ کلیه و مثانه ، عفونت های مجاری ادرار ، التهاب و درد مثانه مفید است.
برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده میشود.
ذرت در درمان و بهبود بیماری های قلبی و نقرس کاربرد دارد.
جوشانده کاکل ذرت بسیار مفید است و برای زیاد شدن ادرار و پاکسازی بدن مصرف میشود.
روغن ذرت برای افرادی که چربی خون دارند مفید است و کلسترول خون را پایین میاورد.
روغن ذرت سرشار از اسید لینولئیک است که یکی از دو اسید مهم برای سلامت پوست است.
از روغن ذرت برای تسکین موضعی حساسیت‌ها و بثورات پوستی استفاده می‌شود
ذرت برای رفع کم خونی مصرف میشود ، همچنین ذرت برای پیشگیری از سرطان ریه کاربرد دارد.

پیشنهاد: خواص زرشکخواص موز • خواص گوجه فرنگی خواص خرمالوخواص دارچین

خواص نارنگی برای لاغری و پوست صورت

خواص نارنگی,خواص نارنگی برای لاغری,خواص نارنگی برای یبوست,خواص نارنگی برای سرماخوردگی,خواص نارنگی برای پوست صورت,خواص نارنگی ترش,خواص نارنگی برای دیابت,خواص نارنگی در دوران بارداری,خواص دمنوش پوست نارنگی,نارنگی

خواص نارنگی

خواص نارنگی,خواص نارنگی برای لاغری,خواص نارنگی برای یبوست,خواص نارنگی برای سرماخوردگی,خواص نارنگی برای پوست صورت,خواص نارنگی ترش,خواص نارنگی برای دیابت,خواص نارنگی در دوران بارداری,خواص دمنوش پوست نارنگی,نارنگی

نارنگی به انگلیسی به معنی Tangerine |  همه چیز درباره نارنگی و فواید نارنگی

خواص نارنگی برای پوست و مو

1. جوان سازی پوست صورت
ویتامین A و ویتامین C موجود در نارنگی باعث تولید کلاژن شده و به کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کند. همچنین ویتامین A موجود در نارنگی برای درمان زخم ها و دیگر آسیب های پوستی مانند سرطان پوست مفید می باشد.

2. روشن کننده طبیعی پوست
نارنگی دارای مقادیر بالای آنتی اکسیدان هاست که پوست صورت را مرطوب کرده و به عنوان روشن کننده طبیعی پوست عمل می کنند.

خواص نارنگی برای لاغری
مصرف نارنگی از یک سو متابولیسم بدن را بالا برده و از سوی دیگر با داشتن پکتین و همی سلولز نقش چربی سوزی را در بدن ایفا می نماید ؛از این رو می تواند در کاهش وزن و لاغری مفید باشد.

خواص نارنگی برای نوزادان و کودکان

نارنگی هضم غذا را بهبود بخشیده و برای درمان یبوست و سلامت سیستم گوارش در نوزادان و کودکان مفید می باشد. فسفات و کلسیم موجود در نارنگی باعث تقویت استخوان ها و افزایش رشد نوزادان و کودکان می شود. نارنگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای درمان سرماخوردگی و سرفه در نوزادان و کودکان مفید می باشد.

نارنگی یک اکسپکتورانت طبیعی

میوه نارنگی از بهترین داروهای طبیعی ضد‌سرفه است که به اکسپکتورانت طبیعی در میان درمانگران طب سنتی چین معروف است. مصرف این میوه زمستانی به افرادی که مبتلا به سرفه‌های خلط‌دار هستند، بسیار توصیه می‌شود. این میوه همانند شربت اکسپکتورانت خاصیت خلط‌آور دارد و موجب تخلیه اخلاط موذی از گلو و کاهش سرفه‌های بیمار می‌شود.

7 خواص کاربردی و درمانی نارنگی
شاید تا امروز نارنگی را تنها به‌عنوان یک میوه خوش آب و رنگ و خوشمزه می‌شناختید اما با مطالعه این نکات خواهید دید که این میوه در برخی شرایط بحرانی می‌تواند مانند دارویی شفابخش به کمک شما بیاید.

افرادی که دچار مسمومیت با الکل می‌شوند می‌توانند این مسمومیت را با نوشیدن آب نارنگی یا خوردن نارنگی تازه برطرف کنند. خاصیت سم‌زدایی نارنگی به بیمار کمک می‌کند تا خیلی سریع بر مسمومیت و ضعف خود غلبه کند.

اگر به فشار خون مبتلا هستید، نوشیدن آب نارنگی تازه یا افزودن میوه خشک شده آن به غذا به بیمار کمک می‌کند تا فشار خون خود را کاهش داده و آن را کنترل کند.

افرادی که نیاز به دریافت پتاسیم بیشتری دارند می‌توانند از طریق میوه نارنگی، پودر نارنگی یا آب این میوه زمستانی میزان پتاسیم مورد نیاز خود را جبران کنند.

پوست خشک شده نارنگی یکی از مفیدترین بخش‌های این میوه زمستانی برای بهبود سرفه‌های روزهای سرد زمستانی است.

عوارض و مضرات نارنگی
نارنگی ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد حساسیت و آلرژی شود که به صورت بثورات پوستی ظاهر می شود. همچنین نارنگی ممکن است در افراد باعث انسداد روده شود.

ارزش غذایی نارنگی
کالری : 53
چربی : 0.3 گرم
پروتئین : 0.8 گرم
قند : 11 گرم
کربوهیدرات : 13 گرم

منبع: ابزار وبلاگ

خواص جعفری برای پوست , لاغری و فواید جعفری

خواص جعفری

خواص جعفری برای لاغری,خواص جعفری برای کلیه,خواص جعفری برای کبد,خواص جعفری خشک,خواص جعفری در طب سنتی,خواص جعفری تازه,خواص جعفری برای کم خونی,خواص جعفری دم کرده,خواص جوشانده جعفری,خواص جعفری برای مو,خواص جعفری در بارداری

جعفری به انگلیسی به معنی Parsley |  همه چیز درباره جعفری و فواید جعفری

خواص جعفری برای پوست و مو , لاغری سریع
1. جوان سازی پوست صورت
مقادیر بالای ویتامین C موجود در جعفری باعث افزایش تولید کلاژن در پوست شده و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

جعفری همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان هاست که پوست را در برابر آسیب های رادیکال آزاد محافظت کرده و برای درمان چروک پوست صورت، چروک دور چشم و جوان سازی پوست صورت مفید است.

2. درمان پف و سیاهی دور چشم
مقادیر بالای ویتامین C، کلروفیل و ویتامین K موجود در جعفری به درمان پف و سیاهی دور چشم کمک می کند.

ماسک جعفری و ماست برای دور چشم

یک قاشق غذا خوری آب جعفری تازه را با یک قاشق چای خوری ماست مخلوط کنید و آن را زیر چشم ها بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

این ماسک را دو بار در هفته استفاده کنید تا پف و سیاهی دور چشم شما درمان شود.

3. آکنه و جوش صورت
جعفری به دلیل خواص ضد باکتری که دارد با کاهش چربی پوست از ابتلا به آکنه و جوش صورت پیشگیری می کند. همچنین خواص ضد التهابی جعفری التهاب پوست را کاهش داده و قرمزی ناشی از جوش صورت را درمان می کند.

ماسک جعفری و لیمو ترش برای جوش

یک قاشق غذا خوری آب جعفری تازه را با یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه، سه قطره روغن درخت چای و سه قطره روغن رزماری ترکیب کنید و با یک پد پنبه ای به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت بمالید. بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

ماسک جعفری و عسل برای صورت

یک قاشق غذا خوری آب جعفری را با دو قاشق چای خوری عسل طبیعی ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

4. درمان طبیعی کک و مک
جعفری یکی از بهترین دارو های گیاهی برای درمان کک و مک محسوب می شود.

ماسک خانگی برای کک و مک

یک دسته جعفری تازه را ریز خرد کنید و در یک لیوان آب گرم بریزید، یک قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه و یک قاشق غذا خوری عسل طبیعی در مخلوط کن خوب ترکیب کرده و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.

5. پاک سازی پوست صورت
جعفری به طور طبیعی به پاک سازی و سم زدایی پوست صورت کمک کرده و با از بین بردن سلول های مرده پوست به روشن تر شدن رنگ پوست کمک می کند.

ماسک جعفری برای روشن شدن پوست

چند برگ جعفری تازه را با یک قاشق غذا خوری ماست، یک قاشق چای خوری جو دوسر و چند قطره روغن درخت چای ترکیب کنید، این ماسک را روی صورت و گردن بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند سپس با آب بشویید.

این ماسک را سه بار در هفته استفاده کنید تا باعث روشن تر شدن پوست صورت شود.

6. درمان سریع زخم
جعفری حاوی مقادیر قابل توجه بتا کاروتن و ویتامین A است که باعث بهبود الاستیک پوست شده  به درمان سریع تر زخم ها کمک می کند.

7. درمان ریزش مو
جعفری حاوی مقادیر بالای فلاونوئید ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که باعث تقویت فولیکو های مو شده و ریزش مو را درمان می کند.

ماسک مو با جعفری

نصف فنجان جعفری خرد شده را با 100 میلی لیتر آب ترکیب کنید و بر روی پوست سر و مو ها بمالید، مو ها را به مدت یک ساعت با حوله بپوشانید و سپس با آب و شامپو بشویید.

8. جلوگیری از سفید زودرس مو
جعفری حاوی مقادیر بالای مس است که به حفظ رنگ طبیعی مو کمک کرده و از سفیدی زودرس مو ها جلوگیری می کند.

9. تقویت و افزایش رشد مو
جعفری به دلیل مقادیر قبل توجه آهن و مس که دارد باعث افزایش گردش خون در بدن و سر شده و با تقویت فولیکو های مو باعث افزایش رشد مو می شود.

ماسک جعفری برای مو

دو قاشق غذا خوری دانه های جعفری را با یک لیوان آب جعفری تازه در مخلوط کنید بریزید تا خمیری به دست آید، این خمیر را بر روی پوست سر ماساژ دهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.

این ماسک را دو بار در ماه استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید.

10. درمان شوره سر
جعفری دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی قوی است که به درمان شوره سر کمک می کند. هر بار قبل از دوش گرفتن مقداری آب جعفری تازه را بر روی پوست سر و مو های خود بمالید تا شوره سر را درمان کند.

فواید دارویی و درمانی جعفری برای بدن
فواید جعفری
11. لاغری و کاهش وزن
جعفری یکی از انواع سبزیجات با کالری پایین است که سوخت و ساز بدن را افزایش داده، آب اضافی بدن را از طریق کلیه ها دفع کرده و با سم زدایی و پاک سازی کبد به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

12. سنگ کلیه
جعفری، غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین هاست که به طور طبیعی باعث پاک سازی کلیه ها می شوند، علاوه بر این جعفری یک آنتی بیوتیک و دیورتیک طبیعی بوده که با افزایش دفع ادرار به درمان سنگ کلیه و عفونت مثانه و دستگاه ادراری کمک می کند.

همچنین گفته می شود که ریشه ی جعفری برای درمان سنگ کلیه مفید است.

13. کبد چرب
جعفری یکی از بهترین سبزیجات برای سم زدایی و پاک سازی کبد است، جعفری به دلیل خاصیت دیورتیک طبیعی که دارد به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.

14. کم خونی
مقادیر بالای آهن موجود در جعفری به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی کمک می کند، همچنین ویتامین C موجود در آن به جذب بیشتر آهن کمک می کند.

گفته می شود، در افرادی که نمی توانند از مکمل های آهن استفاده کنند، جعفری بهترین جایگزین است.

15. قاعدگی و پریود شدن
جعفری باعث تعادل هورمونی در بدن زنان شده و با افزایش ترشح هورمون استروژن به درمان قاعدگی نامنظم، سندروم پیش از قاعدگی و درمان درد پریود کمک می کند.

16. فشار خون
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و پتاسیم موجود در سبزی جعفری باعث کاهش فشار خون بالا می شود، علاوه بر این جعفری چون یک دیورتیک طبیعی است با دفع آب اضافی بدن فشار خون بالا را کاهش می دهد.

17. درمان ادم و ورم بدن
جعفری به دلیل مقادیر بالای پتاسیم که دارد و اینکه یک دیورتیک طبیعی است، با افزایش دفع آب اضافی بدن از طریق کلیه ها به درمان ادم و ورم بدن کمک می کند.

18. کلسترول خون و قلب
مطالعات نشان داده که مقادیر بالای فلاونوئید های موجود در جعفری با کاهش بیوسنتر کلسترول به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند.

جعفری حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هاست که استرس اکسیداتیو را کاهش داده و به سلامت قلب و عروق کمک می کند.

ویتامین B کمپلکس و اسید فولیک موجود در جعفری مانع از ضخیم شدن دیواره های شریانی شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

19. سم زدایی بدن
ویتامین ها و فلاونوئید های موجود در سبزی جعفری برای پاک سازی و سم زدایی بدن از فلزات سنگین و سموم دیگر مفید است.

گفته می شود که اگر هر روز دمنوش ریشه جعفری استفاده کنید به پاک سازی و سم زدایی بدن کمک می کند.

20. دیابت و قند خون
جعفری حاوی فلاونوئیدی به نام میریستین است که می تواند سطح قند خون و مقاومت به انسولین در افراد دیابتی را کاهش دهد.

یک تحقیق نشان داده که اگر افراد مبتلا به دیابت به مدت یک ماه جعفری را به رژیم غذایی خود اضافه کنند، قند خون کاهش چشمگیری پیدا می کند.

مطالعات نشان داده که مصرف جعفری خطر ابتلا به تری گلیسیرید و کلسترول خون بالا در افراد دیابتی را کاهش می دهد.

جعفری در طب سنتی کشور ترکیه برای درمان دیابت استفاده می شود.

21. معده و دستگاه گوارش
مقادیر قابل توجه فیبر موجود در جعفری به بهبود هضم غذا کمک کرده، نفخ، سو هاضمه، حالت تهوع و استفراغ را درمان کرده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

همچنین جعفری با بهبود هضم غذا به عنوان یک درمان طبیعی برای ریفلاکس اسیدی معده استفاده می شود.

22. اسهال و یبوست
مقادیر قابل توجه فیبر موجود در جعفری با سم زدایی روده ها و افزایش حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

برگ ها و ریشه ی سبزی جعفری به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی که دارد، از قدیم برای پیشگیری و درمان اسهال استفاده شده است.

23. درمان آرتریت روماتوئید
جعفری به دلیل مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین C موجود در آن دارای خواص ضد التهابی بوده و به پیشگیری ودرمان آرتریت روماتوئید و درد ناشی از آن کمک می کند.

جعفری یک دیورتیک طبیعی است که با افزایش دفع اسید اوریک بدن علائم بیماری آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد.

24. سرطان
جعفری تازه و خشک شده حاوی یک فلاونوئید خاص به نام اپی ژنین است که با افزایش مرگ سلول های سرطانی، از پیشرفت سرطان به ویژه سرطان پروستات، کولورکتال و کولون جلوگیری کرده و رشد تومور را متوقف می کند.

25. درمان پوکی استخوان
مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین K و کلسیم موجود در جعفری باعث تقویت استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

همچنین ویتامین B کمپکس موجود در جعفری به کاهش سطح هموسیستئین که می تواند باعث تضعیف استخوان ها و پوکی استخوان شود، کمک می کند.

26. تقویت سیستم ایمنی بدن
مقادیر بالای ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در جعفری باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به درمان سرماخوردگی، آنفلونزا و درمان تب بالا کمک می کند.

کلروفیل موجود در جعفری دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است و مطالعات نشان داده که جعفری برای پیشگیری و درمان عفونت های باکتریایی مفید است.

27. بهبود سلامت مغز
اپی ژنین موجود در جعفری تشکیل نورون ها در مغز را بهبود بخشیده و به تقویت حافظه کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که جعفری برای درمان بیماری های نورولوژیک مانند اسکیزوفرنی، افسردگی، آلزایمر و پارکینسون مفید است.

28. درمان بوی بد دهان
جعفری در طب سنتی به عنوان یک خوشبو کننده دهان طبیعی شناخته شده است، جویدن چند شاخه جعفری تازه به دلیل عطر و طعم قوی و مقادیر بالای کلروفیل موجود در آن بوی بد دهان را از بین می برد.

29. چشم
کقادیر بالای ویتامین A و آنتی اکسیدان های موجود در جعفری باعث تقویت بینایی شده و خطر ابتلا به شب کوری، دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد.

30. گوش
جعفری به دلیل خواص ضد عفونی کننده که دارد، یکی از بهترین گیاهان دارویی برای پاک سازی گوش و درمان گوش درد محسوب می شود.

عوارض و مضرات جعفری
دوران بارداری و شیردهی
زیاده روی در مصرف جعفری در دوران بارداری می تواند باعث افزایش انقباضات رحمی شده و خطر سقط جنین را افزایش دهد. علاوه بر این به دلیل مطالعات کم درباره ی اثرات جعفری بر روی زنان شیرده گفته شده که بهتر است در دوران شیردهی از مصرف جعفری اجتناب شود.

جعفری در برخی افراد ممکن است باعث ایجاد حساسیت و واکنش های آلرژیک پوستی شود.

مقادیر بالا ویتامین K موجود در جعفری ممکن است با دارو های ضد انعقاد خون مانند وارفارین تداخل دارویی ایجاد کند.

طبع جعفری
طبیعت جعفری گرم و خشک است. جعفری حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، پانتوتنیک اسید، کولین، فولات، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس می باشد.

جعفری گیاهی گلدار بومی مدیترانه است که از 2000 سال پیش در مدیترانه، خاورمیانه و کشور های اروپایی و آمریکایی به طور گسترده برای آشپزی و اهداف دارویی استفاده می شود.

جعفری تازه و خشک شده را به عنوان ادویه برای تهیه انواع سوپ، سالاد پیاز و جعفری، جعفری پلو، خورش نعناع جعفری، کوکو جعفری، ماکارونی و پاستا، آب جعفری و چای و دمنوش جعفری استفاده می کنند.

ارزش غذایی جعفری (100 گرم)
کالری : 36
چربی : 0.8 گرم
کربوهیدرات : 6 گرم
فیبر : 3.3 گرم
پروتئین : 3 گرم
قند : 0.9 گرم

پیشنهاد:خواص موز • خواص گوجه فرنگی • خواص خرمالو • خواص زرشک • خواص انار

خواص زرشک تازه و فواید زرشک برای لاغری

خواص زرشک

خواص زرشک تازه,خواص زرشک کوهی,خواص زرشک برای لاغری,خواص زرشک پلویی,خواص زرشک در طب سنتی,خواص زرشک قرمز,خواص زرشک برای پوست,خواص زرشک سیاه,خواص زرشک سیاه,خواص زرشک در بارداری,خواص زرشک برای قاعدگی,خواص زرشک تازه برای پوست,خواص زرشک برای کبد چرب,خواص دم کرده زرشک

زرشک به انگلیسی به معنی Barberry |  همه چیز درباره زرشک و فواید زرشک

خواص شگفت انگیز زرشک

زرشک میوه ای قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌ بوده و بیش از 2500 سال است که به دلیل خواص دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
میوه این گیاه منبع غنی از ویتامین C، ویتامین B، تیامین، کاروتنوئیدهایی از جمله بتا کاروتن، لوتیئن و زاکسنتین و همچنین کروم، کبالت و روی می باشد.

مزایای زرشک برای سلامتی
تقویت سیستم ایمنی بدن
درمان دیابت
کاهش فشار خون بالا
خواص زرشک برای پوست و مو
زرشک دارای خواص ضد باکتریایی بوده که باعث سم زدایی پوست صورت می شود و با کنترل چربی پوست برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.

ماسک برای صورت
یک قاشق غذا خوری سر پر از این گیاه را داخل یک فنجان آب ریخته وبه مدت 8 تا 9 ساعت بگذارید تا کاملا خیس بخورد. که البته این کار را می توانید از شب قبل هم انجام دهید.
سپس زرشک ها را در داخل همان فنجان آب با پشت قاشق کاملا له کرده و از صافی رد کنید، آب آن را میل کرده و زرشک ها را بر روی پوست تان بمالید و در آرامش بگذارید تا آب آنها کاملا جذب پوست تان شود و بعد با آب ولرم شستشو نمایید.
این کار را یک روز درمیان و به مدت یک الی دو ماه انجام دهید تا به نتیجه مطلوب و پوستی صاف و شفاف برسید.

فواید میوه زرشک
1. لاغری و کاهش وزن
مطالعات نشان داده که این گیاه یکی از بهترین میوه ها برای لاغری و کاهش وزن می باشد. مصرف زرشک و آب زرشک می تواند باعث افزایش چربی سوزی و در نتیجه باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

2. کبد و کبد چرب
مطالعات نشان داده که زرشک یکی از بهترین میوه ها برای پاکسازی و سم زدایی کبد و کیسه صفرا می باشد، این گیاه همچنین برای درمان خانگی کبد چرب مفید است.

3. دیابت و قند خون
زرشک برای جلوگیری و درمان دیابت مفید می باشد، تحقیقات نشان داده که این گیاه برای کنترل دیابت بهتر از متفورمین عمل می کند.

مطالعات همچنین نشان داده که این گیاه می تواند حساسیت به انسولین را بهبود ببخشد.

4. کم خونی
زرشک غنی از ویتامین C می باشد که باعث افزایش جذب آهن شده و با بهبود جریان خون در بدن به درمان کم خونی کمک می کند.

5. فشار خون
زرشک یکی از بهترین میوه ها برای کاهش فشار خون می باشد.

6. سرماخوردگی
ویتامین C موجود در این گیاه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای درمان سرماخوردگی، سرفه، گلودرد و سردرد مفید می باشد.همچنین این گیاه برای درمان سینوزیت، برونشیت و گرفتگی بینی هم مفید می باشد.

7. معده و دستگاه گوارش
این گیاه برای بهبود هضم غذا، کاهش معده درد و درمان زخم معده و درمان اسهال مفید می باشد.یکی از مزایای شگفت انگیز این گیاه این است که چون حاوی عوامل ضد باکتری و ضد قارچی است می تواند به درمان عفونت های دستگاه گوارش کمک کند.

8. قلب
این گیاه یکی از بهترین میوه ها برای درمان بیماری های قلبی ایسکمیک، آریتمی های قلبی و کورتیومیوپاتی می باشد.همچنین این گیاه با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون سلامت قلب را بهبود می بخشد.

9. خواص آب زرشک طبیعی
برای سم زدایی خون، کبد و کلیه، کاهش فشارخون بالا، درمان دیابت، کاهش چربی و کلسترول خون، درمان جوش صورت، لاغری و کاهش وزن و درمان سنگ کیسه صفرا مفید می باشد.

طرز تهیه آب زرشک
مقداری از این گیاه را خوب بشویید و 24 ساعت در آب خیس کنید، سپس آن را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. از صافی رد کنید آب زرشک شما آماده است.

10. خواص چای و دمنوش زرشک
چای و دم کرده این گیاه برای پاکسازی و سم زدایی بدن مفید می باشد
دمنوش این گیاه برای جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا مفید است
چای این گیاه حالت تهوع، استفراغ، سو هاضمه و سنگ کلیه را درمان می کند

طرز تهیه چای زرشک
مقداری از این گیاه را خوب بشویید و تمیز کنید، قداری آب جوش بر روی آن ها بریزید و بگذارید بماند تا عصاره ی آن در بیاید و دم بکشد، مقداری عسل به آن اضافه کنید و بخورید.

11. فواید برگ زرشک
برگ این گیاه دارای مقدار زیادی ویتامین C بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان اسکوربوت مفید می باشد
جویدن برگ این گیاه باعث محکم شدن لثه و دندان می‌شود
برگ این گیاه اسهال‌ مزمن را درمان می‌کند

عوارض و مضرات زرشک
زیاده روی در مصرف این گیاه می تواند باعث خونریزی بینی و استفراغ شود
در نوزادان و کودکان می تواند زردی و یرقان را تشدید کند
برای زنان باردار و جنین مضر می باشد، زنان در دوران بارداری و شیردهی نباید از این گیاه مصرف کنند زیرا ممکن است باعث انقباض رحم و سقط جنین شود

پیشنهاد:خواص موز • خواص گوجه فرنگی • خواص خرمالو • خواص دارچین • خواص انار