خواص تخم شربتی , همه چیز درباره فواید و مضرات تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

تخم شربتی به انگلیسی بذر گیاه Ocimum basilicum  |  همه چیز درباره تخم شربتی , فواید تخم شربتی و مضراتتخم شربتی

 خواص تخم شربتی 
از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.
از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی‎نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.
اگر می‌خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنید؛ به خطر اینکه فیبر موجود در آن‌ها باعث لعاب‌دار شدنشان شده و احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند.
خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.
مشکل دیگری که دامن‌گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
در رفع عطش بسیار موثر است.
در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
این دانه‌های ریز سیاه رنگ می‌توانند میزان قند خونتان را تنظیم کنند؛ بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع۲ در امان نگه می‌دارند.
تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند.
در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج و خوشرنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است.
مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب ازدیاد شیر مادر می‌شود ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.

خواص تخم شربتی برای لاغری 
استفاده از تخم شربت در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌ های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ ها فرد را سیر نگه می‌ دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربت استفاده کرد.

خواص تخم شربتی برای بیماری‌های تنفسی 
این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی هستند که برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید می‌باشند. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

مضرات تخم شربتی 
اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سرگیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می‌شود.
مصرف این دانه‌ها برای افرادی که داروهای ضد انعقاد می‌خورند نیز توصیه نمی‌شود.
توجه داشته باشید که این دانه‌های ریز حاوی گلوتن هستند و اگر شما جزو افراد حساس به این ترکیب هستید در مصرف آن دقت کنید.
اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید نیز بهتر است قبل از مصرف تخم شربتی با پزشک خود مشورت کنید.
تخم شربتی همچنین باعث کاهش فشارخون می‌شود؛ برای همین سالمندانی که داروی ضدفشار مصرف می‌کنند باید حواسشان به مصرف آن باشد.

طرز تهیه اسموتی تخم شربتی
مواد لازم برای سه‌ نفر :

تخم شربتی

ماست کم‌چرب

جو دو سر پرک‌ شده

آب پرتقال

شیر کم چرب

عصاره بادام یا وانیل، زعفران دم‌کشیده یا هل ساییده

میوه خردشده مثل انجیر، توت‌ فرنگی، موز، آناناس

طرز تهیه :

سابیدن و آرد کردن نیم فنجان جو پرک‌ شده و یک‌ چهارم فنجان این تخم با هم، اولین قدم است. یک فنجان آبمیوه طبیعی، شیر کم‌چرب و ماست ساده را اضافه می‌کنیم. این مایع اصلی است که می‌توانیم تقسیم‌ اش کنیم به میزان میوه‌ها و عصاره‌ هایی که دوست داریم و از آن چندین نوشیدنی درست کنیم.

پیشنهاد: خواص بادمجان • سیر • عناب • انبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *