خواص زعفران , همه چیز درباره فواید و مضرات زعفران

زعفران,خواص زعفران,خاصیت زعفران,فواید زعفران,مضرات زعفران,مضرات زعفران برای مردان,فواید زعفران برای زنان,مضرات زعفران برای قلب,خواص زعفران برای لاغری,خواص زعفران برای پوست,فواید زعفران برای چشم,خواص زعفران+قاعدگی,خواص زعفران چیست,خواص زعفران دم كرده,مضرات زعفران چیست,مضرات زعفران برایسرماخوردگی,خواص دارویی زعفران,آیا زعفران برای قلب ضرر دارد,خنثی کننده زعفران

خواص زعفران

زعفران,خواص زعفران,خاصیت زعفران,فواید زعفران,مضرات زعفران,مضرات زعفران برای مردان,فواید زعفران برای زنان,مضرات زعفران برای قلب,خواص زعفران برای لاغری,خواص زعفران برای پوست,فواید زعفران برای چشم,خواص زعفران+قاعدگی,خواص زعفران چیست,خواص زعفران دم كرده,مضرات زعفران چیست,مضرات زعفران برایسرماخوردگی,خواص دارویی زعفران,آیا زعفران برای قلب ضرر دارد,خنثی کننده زعفران

زعفران به انگلیسی به معنی Saffron |  همه چیز درباره زعفران , فواید زعفران و مضرات زعفران

خواص زعفران , همه چیز درباره فواید و مضرات زعفران

زعفران دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6 هست. منگنز کمک میکنه تا قند خونتون تنظیم باشه و همچنین به بهبود سوخت ساز بدن و جذب کلسیم هم کمک میکنه.

همچنین به تقویت هرمون های جنسی نیز کمک میکنه. ویتامین C نیز جنگنده عفونت هست و آهن تصفیه کننده خونه و همچنین ویتامین B6 در تشکیل سلول های خونی و آرامش اعصاب موثر هست. پتاسیم نیز به تعادل مایعات در بدن کمک میکنه و اگر میزانش در بدن کم باشه گرفتگی عضلات رو به همراه خواهد داشت.

زعفران حاوی بیش از 150 ترکیب متفاوت است. به عنوان مثال پیکروکروسین به عنوان ماده اصلی طعم و مزه اون هست. سافرنال عطر و رایحه زعفران رو به ارمغان میاره و کروسین موجود در زعفران باعث رنگ نارنجی زعفران میشه.  بسیاری از خواص دارویی این ادویه به دلیل وجود کاروتنوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در اون هست که میتونه بدن رو در مقابل بسیاری از آسیب ها حفظ کنه.

خواص زد افسردگی و تقویت حافظه زعفران
از طرفی تحقیقات بدست آمده توسط گروهی از دانشمندان نشان میده که زعفران میتونه عوارض ناشی از آلومینیوم از جمله از دست دادن حافظه و اختلالات عصبی رو بهبود ببخشه و یا از اون پیشگیری کنه.

زعفران یک داروی عالی ضد افسردگی هست و باعث نشاط و سرزندگی افراد میشه. جریان خون رو رقیق میکنه و در تقویت حافظه هم نقش موثری داره.

زعفران در غذاها
استفاده از زعفران در غذاها باعث رنگ و طعم و عطر عالی اونها میشه که با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگاره. از طرفی آرامبخش هست و اشتها رو زیاد میکنه. همچنین به هضم غذا و تقویت معده کمک زیادی میکنه.

دم کردن زعفران
مقدار یک قاشق چایخوری زعفران خشک شده رو کاملا پودر کنید و در یک قوری کوچک که حاوی حدود یک استکان آب جوش هست بریزید و درش رو بذارید. مثل چای اون رو روی حرارت غیر مستقیم کتری یا سماور قرار بدید تا در طول 20 دقیقه تا نیم ساعت به آرامی رنگ پس بده و غلیظ بشه.

از این مایع میتونید برای خوش طعم و رنگ کردن غذاها و پلو ها استفاده کنید. همچنین میتونید مقدار 3/1 قاشق چایخوری زعفران رو در یک قوری به همراه چای قرار بدید تا دم بکشه و به همرا نبات یک چای زعفران خوش عطر و طعم نوش جان کنید.

 مضرات زعفران

مصرف بی رويه زعفران مضر می باشد و باعث استفراغ، كاهش ضربان قلب، خون ريزي از بيني، خون ریزی از پلك ها و لب و موجب سر گيجه، بي حالي، زردي پوست و عوارض خطرناك ديگر می شود که این عواقب حتی می تواند منجر به مرگ شود.

ارزش غذایی زعفران
کالری : 310
چربی : 6 گرم
کربوهیدرات : 65 گرم
پروتئین : 11 گرم
فیبر : 3.9 گرم

پیشنهاد: خواص جو • خواص خرمالو • خواص دارچین

خواص جو , همه چیز درباره فواید و مضرات جو

جو,خواص جو,مضرات جو,فواید جو,خواص جو برای پوست,خواص جو برای لاغری,خواص جو در طب سنتی,خواص جو در بدنسازی,خواص جو دوسر,خواص جو برای دام,خواص نان جو,خواص جو پوست کنده,خواص جو دوسر برای کودکان,خواص جو برای دیابت,خواص جو برای اسب

خواص جو

جو,خواص جو,مضرات جو,فواید جو,خواص جو برای پوست,خواص جو برای لاغری,خواص جو در طب سنتی,خواص جو در بدنسازی,خواص جو دوسر,خواص جو برای دام,خواص نان جو,خواص جو پوست کنده,خواص جو دوسر برای کودکان,خواص جو برای دیابت,خواص جو برای اسب

جو به انگلیسی به معنی Barley  |  همه چیز درباره جو , فواید جو و مضرات جو

خواص جو , همه چیز درباره فواید و مضرات جو

جو کامل پوست کنده
با این‌که جو کامل پوست کنده مانند دیگر انواع جو دوسر، به شکل آماده  و راحت در دسترس نیست اما بیشترین میزان پروتئین را دارد. در واقع، ۱/۴ فنجان جو کامل پوست کنده، ۸ گرم پروتئین دارد.

این نوع جو، جو کامل است که پوست آن را گرفته‌اند. بافتی آجیلی دارد اما زمان پخت آن طولانی است. به همین دلیل برای افرادی که به آرامی آشپزی می‌کنند عالی است.

همچنین می‌توانید جو کامل را جایگزین برنج سفید در پلو و غذاهای شکم‌پر کنید- هیچ کس نگفته است که جو باید مزه صبحانه شیرین را بدهد! جو را هم مانند برنج، کوسکوس و کینوآ، طعم‌دار کنید.

جو پوست کنده را می‌توانید در اکثر فروشگاه‌های مواد  غذایی سالم، به صورت فله پیدا کنید. می‌توانید آن را آنلاین نیز بخرید.

خواص جو و کاهش کلسترول
بیماری های قلبی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند. کلسترول خون یک عامل خطر عمده برای بیماران قلبی است. مطالعات متعدد نشان می دهد که اثر جو یا سبوس جو در کاهش میزان سطح کلسترول خو موثر است. جو دو مکانیسم برای کاهش کلسترول بد خون دارد.

اول: بتاگلوکان با جذب چربی و کلسترول سبب افزایش ویسکوزیته و بهبود روند گوارش می شود.

دوم: بتاگلوکان با اتصال به اسیدهای صفراوی غنی از کلسترول در روده در هضم به کبد کمک کرده و نهایتا کلسترول را از بدن دفع می کند.

معمولا اسیدهای صفراوی در دستگاه گوارش بازیافت می شوند و همین امر در کاهش سطح کلسترول موثر است. مقامات بهداشت ادعا کرده اند که غذاهای حاوی 3 گرم بتاگلوکان در روز مکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

خواص جو : افزایش قدرت بینایی
ویتامین A از ترکیب‌های آنتی اکسیدانی تشکیل شده است. این ترکیب‌ها برای شکل گیری استخوان‌ها، سیستم ایمنی بدن، وقدرت بینایی ضروری هستند.

ویتامین A از قرنیه‌ی چشم محافظت می‌کند. این ویتامین در برابر ویروس‌ها و باکتری‌هایی که می‌توانند باعث عفونت چشم شوند سدی ایجاد می‌کند. ویتامین A همچنین می‌تواند برای درمان خشکی چشم موثر باشد. به علاوه، بعضی از مطالعات نشان می‌دهند این ویتامین در کاهش خطر دژنراسیون ماکولار که باعث کاهش بینایی می‌شود نقش ایفا می‌کند.

دیگر فواید جو

همچنین گفته می شود که تغذیه کردن نوزادان کوچک تر از 6 ماه با جو می تواند سبب کاهش خطر ابتلا به آسم در این نوزادان شود.

همچنین برخی مطالعات نیز نشان می دهند که جو می تواند سیستم ایمنی را تقویت کرده و توانایی بدن را برای مبارزه با باکتری ها و ویروس ها و قارچ ها و انگل ها بیشتر کند.

در افراد مسن مصرف جو دو سر می تواند سبب بهبود سیستم گوارشی شده و نیاز شان را به مسهل کاهش دهد.

خوردن دانه جو تشنگی را فرو می نشاند. تب را برطرف می کند و به عنوان مقوی و تونیک عمل می کند. و مالت در هضم غذاهای نشاسته ای خیلی کمک می کند و برای کاهش ترشح شیر کاربرد دارد.

 جو از نظر طبیعت طبق نظر حکمای سنتی سرد و خشک است و مواد مغذی آن از گندم کمتر است، ولی قابض و خشک کننده است.

غلیان صفرا و خون را تسکین می دهد و تب های گرم و تب های سل را تقلیل می دهد. مضر مثانه است، از این نظر باید با روغن و انسیون خورده شود.

جو زود هضم می شود ، مولد خون صالح است و به اصطلاح خونساز است ولی معده را سست می کند.

طبق گزارش مرکز دانش MNT که انعکاس بخشی از مقالات فواید غذاها را در بر می گیرد، خوردن نصف فنجان جو 326 کالری، 11.5 گرم پروتئین، 2 گرم چربی، صفر گرم کلسترول، 68 گرم کربوهیدارت و 16 گرم فیبر در رژیم غذایی روزانه را تامین می کند.

آمار جالب این است که مصرف نصف فنجان جو، 3 درصد از نیازهای کلسیم روزانه، 18درصد از آهن، 40 درصد تیامین، 25 درصد ریبو فلاوین، 21 درصد نیاسین، 15 درصد ویتامین B6 از فولات، 30درصد منیزیم، 25 درصد فسفر، 12 درصد پتاسیم، 17 درصد روی، 23 درصد مس، 50 درصد از سلنیوم و 90 درصد از نیازهای منگنز بدن را بر آورده می کند و همچنین بتا گلوکان که یک نوع فیبر است در جو یافت می شود.

جو ، به نظر می رسد که از چند طریق در کاهش کلسترول مؤثر است. یکی این است که شبیه داروهای شیمیایی ضد کلسترول بازار، در مکانیسم ساخت کلسترول در کبد دخالت کرده و کلسترول را کاهش می دهد. محققان وزارت کشاورزی آمریکا در مرکز تحقیقات مادیسن سه ترکیب جداگانه در جو کشف کرده اند که قابلیت کبد در ساختن کلسترول نوع LDL را مهار می کند.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مصرف روز افزون غذاهای گیاهی مثل جو خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماریهای قلبی و مرگ و میر را کاهش می دهد و وزن را کاهش و موها را سالم و انرژی را افزایش می دهد.

خواص مواد غذایی:جو برای سرد مزاجان مضر است از این نظر باید با شکر خورده شود.

 مواد شیمیایی معروف به مهار کننده های پروتئاز که در دانه های گیاهی از جمله در جو وجود دارند، عوامل موجب سرطان را در بستر روده ها سرکوب می کنند و به این دلیل جو در ردیف مواد ضد سزطان قرار دارد.

 مالت جو کمک به هضم غذا می کندو مغذی است و سینه را نرم می کند ، برای معالجه سوء هاضمه تجویز شده است.

  ماءالشعیر سرد و تر است. مسکن حدت خون ، صفرا ، اخلاط سوخته و تب ها و امراض گرم است. حرارت باطنی را تسکین می دهد و حرارت کند و عطش مفرط را فرو می نشاند و برای سل، زخم های ریه، ذات الجنب، سردرد گرم و امثال اینها نافع است.

 اگر ماءالشعیر با نصف وزن جو آن ، خشخاش کوبیده مخلوط و مانند حریره شود، برای سردرد گرم مفید است و با عناب ، سپستان ، انجیر و پرسیاوشان برای درد سینه و سرفه مجرب است.

 شیره جو که آن را کشک الشعیر گویند سرد مایل به خشک است و غلیظ تر از ماءالشعیر است و برای اسهال صفراوی و مزاج های گرم مفید است و غرغره با آن برای ورم گلو و درد گلو نافع است.

 سبوس مهم ترین راه درمان طبیعی یبوست به شمار می رود. جلوگیری از یبوست نیز از بروز بواسیر ، التهاب دیورتیکول (کیسه ای مدوربه اشکال و اندازه های مختلف است که در جدار داخلی روده ایجاد می شود)، سرطان کولون، شقاق، فیستول، شکاف بافت معده و عفونت های دستگاه گوارش (که غالباً در میان افراد مسن مشاهده می گردد) پیشگیری می کند.

بر اساس پژوهش های مختلف ، سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می شود. این فیبر و الیاف را که بیشتر مواد سلولزی و همی سلولزی می باشد و مصرف آن موجب افزایش حجم مدفوع می گردد. افزایش حجم مدفوع عامل اساسی مبارزه با یبوست و بیماری کولون و پیدایش سرطان کولون می باشد.

 مضرات جو
جو معمولا به خوبی هضم می شود و عارضه ی قابل توجهی هم ندارد.

در افراد حساس به Avenin ممکن است علائم جانبی شبیه به بیماری عدم تحمل گلوتن به همراه داشته باشد و بهتر از از رژیم غذایی حذف شود.

مصرف جو دو سر به همراه دیگر غلات ممکن است سبب ایجاد دردسر برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک و یا افراد مبتلا به بیماری آلرژی گندم باشد

پیشنهاد: خواص پیازچهخواص خربزهخواص انار

خواص تخم شربتی , همه چیز درباره فواید و مضرات تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

خواص تخم شربتی

خواص تخم شربتی,تخم شربتی خواص,فواید تخم شربتی,تخم شربتی چیست,طبع تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی,لاغری با تخمه شربتی,مقدار مصرف تخمه شربتی برای لاغری,خواص شربت خاکشیر وتخم شربتی,زمان مصرف تخمه شربتی,خوردن خاکشیر وتخم شربتی ناشتا,تخم شربتی در شیردهی,مقدار مصرف روزانه تخمه شربتی,خاصیت دانه ی ریحان,زمان مصرف تخمه شربتی,طبع تخمه شربتی گرم است یا سرد؟

تخم شربتی به انگلیسی بذر گیاه Ocimum basilicum  |  همه چیز درباره تخم شربتی , فواید تخم شربتی و مضراتتخم شربتی

 خواص تخم شربتی 
از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.
از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی‎نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.
اگر می‌خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنید؛ به خطر اینکه فیبر موجود در آن‌ها باعث لعاب‌دار شدنشان شده و احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند.
خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.
از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.
مشکل دیگری که دامن‌گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
در رفع عطش بسیار موثر است.
در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.
این دانه‌های ریز سیاه رنگ می‌توانند میزان قند خونتان را تنظیم کنند؛ بنابراین شما را از خطر ابتلا به دیابت نوع۲ در امان نگه می‌دارند.
تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند.
در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج و خوشرنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است.
مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب ازدیاد شیر مادر می‌شود ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.

خواص تخم شربتی برای لاغری 
استفاده از تخم شربت در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌ های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ ها فرد را سیر نگه می‌ دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربت استفاده کرد.

خواص تخم شربتی برای بیماری‌های تنفسی 
این دانه های ریز سیاه رنگ دارای خواص زیادی هستند که برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید می‌باشند. مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

مضرات تخم شربتی 
اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سرگیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می‌شود.
مصرف این دانه‌ها برای افرادی که داروهای ضد انعقاد می‌خورند نیز توصیه نمی‌شود.
توجه داشته باشید که این دانه‌های ریز حاوی گلوتن هستند و اگر شما جزو افراد حساس به این ترکیب هستید در مصرف آن دقت کنید.
اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید نیز بهتر است قبل از مصرف تخم شربتی با پزشک خود مشورت کنید.
تخم شربتی همچنین باعث کاهش فشارخون می‌شود؛ برای همین سالمندانی که داروی ضدفشار مصرف می‌کنند باید حواسشان به مصرف آن باشد.

طرز تهیه اسموتی تخم شربتی
مواد لازم برای سه‌ نفر :

تخم شربتی

ماست کم‌چرب

جو دو سر پرک‌ شده

آب پرتقال

شیر کم چرب

عصاره بادام یا وانیل، زعفران دم‌کشیده یا هل ساییده

میوه خردشده مثل انجیر، توت‌ فرنگی، موز، آناناس

طرز تهیه :

سابیدن و آرد کردن نیم فنجان جو پرک‌ شده و یک‌ چهارم فنجان این تخم با هم، اولین قدم است. یک فنجان آبمیوه طبیعی، شیر کم‌چرب و ماست ساده را اضافه می‌کنیم. این مایع اصلی است که می‌توانیم تقسیم‌ اش کنیم به میزان میوه‌ها و عصاره‌ هایی که دوست داریم و از آن چندین نوشیدنی درست کنیم.

پیشنهاد: خواص بادمجان • سیر • عناب • انبه

خواص شیر خوراکی , همه چیز درباره فواید و مضرات شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

خواص شیر

خواص شیر,خواص شیر گرم,خواص شیر برای مو,خواص شیر برای لاغری,خواص شیر برای کودکان,خواص شیر برای قلب,خواص شیر برای پوست,خواص شیر برای معده,فواید شیر در شب,فواید شیر ,فواید شیر برای بزرگسالان,فواید شیر پاستوریزه,فواید شیر برای کودکان,فواید شیر برای موی سر

شیر  خوارکی به انگلیسی به معنی Edible milk  |  همه چیز درباره شیر خوراکی , فواید شیر و مضرات شیر

خواص شیر خوراکی

طبع شیر از دیگاه طب سنتی معتدل بوده، مصرف آن برای همه سنین و هر مزاجی مفید است. خواص خوردن شیر برای کودکان و نوجوانان بسیار گسترده بوده، کمک به رشد کودک، تامین نیازهای غذایی و تقویت و استحکام استخوانبدی کودک از مزایای مصرف شیر توسط کودکان است. متخصصان تغذیه نوشیدن 2 لیوان شیر در روز را برای کودکان توصیه میکنند.

خواص شیر برای حفظ سلامت و زیبایی پوست شامل، کاهش چین و چروک پوست، افزایش لطافت و نرمی پوست، پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلولهای مرده پوست، کاهش و التیام سوزش پوست در اثر آفتاب سوختگی و آلودگی هوا از خواص خوردن شیر برای پوست است.

خوردن شیر به درمان افسردگی، رفع بدخلقی و احساس خستگی و داشتن خواب راحت کمک میکند. به طور کلی شیر حاوی تریپتوفان (یک نوع اسید آمینه) بوده که به خواب راحت کمک می کند. این ماده باعث تحریک سروتونین و ملاتونین در بدن و در نتیجه ایجاد آرامش و خواب راحت می شود. بنابراین بهترین زمان خوردن شیر، قبل از خواب شبانه است.

شیر از مواد غذایی است که همراه با برخی از خوراکی های دیگر خواص درمانی آن چند برابر شده، و اثرات مفیدی برای سلامت خواهد داشت. از آن جمله خواص شیر موز، شیر و عسل، شیر و خرما و … است. البته توصیه هایی نیز در مورد مصرف شیر با سایر غذا ها وجود دارد،

به عنوان مثال، در صورتی که فرد شیر می‌نوشد حتما یک ساعت بعد از آن سراغ غذاهایی که از گوشت و تخم‌مرغ تهیه شده، نرود و در صورتی که گوشت یا تخم‌مرغ میل کرده به مدت 3 ساعت صبر کند تا این غذا هضم شود و پس از آن شیر بنوشد تا بتواند از خواص آن بهره‌مند شود.

نوشیدن شیر برای لاغری و کاهش وزن مفید بوده، ضمن اینکه موارد مورد نیاز بدن را تامین میکند از بروز چاقی نیز پیشگیری میکند.
رشد و سلامت استخوانها، پیشگیری از پوکی استخوان، آرتروز و … از دیگر خواص خوردن شیر است.
مصرف شیر برای سلامت دندانها بسیار مفید بوده، پروتئین موجود در شیر به عنوان یک محافظ از مینای دندان عمل می کندو از پوسیدگی دندانها پیشگیری میکند.
مصرف شیر از بروز بیماری های قلبی عروقی تا حد زیادی پیشگیری نموده، کلسیم موجود در آن، سطح بالای کسترول خون را کاهش می دهد.

پیشنهاد: خواص بادمجان خواص پرتقالخواص فلفل سیاه • خواص زردچوبه • خواص قارچ

خواص بادمجان , همه چیز درباره فواید و مضرات بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

خواص بادمجان

خواص بادمجان,بادمجان,خواص بادمجان,خواص بادمجان کبابی,خواص بادمجان خام,خواص بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان در بارداری,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان طب اسلامی,خواص بادمجان سفید,فواید بادمجان کبابی,خواص بادمجان زرد,خواص کلاهک بادمجان,فواید بادمجان سفید,فواید بادمجان در بارداری,مضرات بادمجان,خواص بادمجان قرمز,فواید بادمجان برای کودکان,خواص بادمجان چیست؟,فواید بادمجان برای دیابت,خواص بادمجان با پوست,فواید بادمجان سرخ شده,خواص بادمجان تلخ,فواید بادمجان برای زن باردار,فواید بادمجان پخته,مضرات بادمجان سرخ شده,فواید بادمجان در دوران بارداری

بادمجان به انگلیسی به معنی Eggplant |  همه چیز درباره بادمجان , فواید بادمجان و مضرات بادمجان

خواص بادمجان

بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.
از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است .
مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .
از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.
علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید(chlorogenic acid) و فلاوونوئیدها مانند ناسونین(nasunin) می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.
بادمجان اثر نرم کننده و مدر درد .
بادمجان بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است .
بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .
ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و می توان در آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزیها استفاده کرد.
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است .
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می درد .
بادمجان برطرف کننده یبوست است .
برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده درمان اسهال خونی است .
جوشانده ریشه بادمجان درمان بیماری آسم است.
بادمجان مقوی معده است .
آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد .
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید
این گیاه حاوی فیبر بالایی است از این رو برای درمان یبوست و کاهش کلسترول مفید است.
تحقیقات جدید نشانگر آن است که بادمجان دارای ماده ای ضد تشنج است و در درمان صرع اثر بسیار خوبی دارد.
بادمجان کالری پایینی دارد (هر 100 گرم آن دارای 35 کیلوکالری انرژی است)، به همین دلیل برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
به علاوه انیس گلایسمی پایین آن(کمتر از 15)، موجب شده است که برای بیماران دیابتی نیز سودمند باشد.
بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم پایین، برای کاهش فشار خون بسیار سودمند است.

کاهش وزن و لاغری – یکی از خواص دیگر بادمجان این است که قدرت فوق العاده ای در کاهش چربی های شکمی و لاغری دارد. جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی دارد که همین کالری کم باعث شده است بادمجان مانند سبزیجاتی مانند کرفس و کدو سبز در لیست مواد غذایی لاغر کننده قرار بگیرد.

مضرات بادمجان
بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصيكه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرابا گوشت مرغ یا گوشت و روغن و يا سركه بپزند و بخورند .

پیشنهاد:خواص پرتقالخواص انجیرخواص هویج • خواص شنبلیله • خواص لوبیا چیتی

خواص پرتقال , همه چیز درباره فواید و مضرات پرتقال

پرتقال,فواید پرتقال,فواید پرتقال خشک,خواص پرتقال,خواص پرتقال در بارداری,خواص پرتقال ناشتا,فواید پرتقال در بارداری,فواید پرتقال ناشت,اخواص پرتقال برای پوست,خواص پرتقال ترش,فواید پرتقال خشک شده,پرتقال یا پرتغال,فواید پرتقال برای کودکان,خواص پرتقال برای لاغری,فواید پرتقال برای جنین,خواص پرتقال خشک,فواید پرتقال برای بدن,خواص پرتقال خشک,فواید پرتقال خونی,مضرات پرتقال,خواص پرتقال برای کبد,پرتقال تامسون,خواص پرتقال نارس,پرتقال یا پرتغال,پرتقال انتشارات,پرتقال من,پرتقال خونی, پرتقال كشور

خواص پرتقال

پرتقال,فواید پرتقال,فواید پرتقال خشک,خواص پرتقال,خواص پرتقال در بارداری,خواص پرتقال ناشتا,فواید پرتقال در بارداری,فواید پرتقال ناشت,اخواص پرتقال برای پوست,خواص پرتقال ترش,فواید پرتقال خشک شده,پرتقال یا پرتغال,فواید پرتقال برای کودکان,خواص پرتقال برای لاغری,فواید پرتقال برای جنین,خواص پرتقال خشک,فواید پرتقال برای بدن,خواص پرتقال خشک,فواید پرتقال خونی,مضرات پرتقال,خواص پرتقال برای کبد,پرتقال تامسون,خواص پرتقال نارس,پرتقال یا پرتغال,پرتقال انتشارات,پرتقال من,پرتقال خونی, پرتقال كشور

پرتقال به انگلیسی به معنی Orange  |  همه چیز درباره پرتقال , فواید پرتقال و مضرات پرتقال

خواص پرتقال
1 پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
2 اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است.
3 پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است.
4 پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است.
5 جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است.
6 خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.
7 اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.
10 پرتقال خون را تمیز می کند.

11 پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.
12 برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.
13 آب پرتقال در کودکان یک ساله سبب تسریع در آمدن دندانها می شود.
14 پرتقال کرم روده را از بین می برد و پائین آورندة تب است.
15 «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می کند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذاهای غنی از «ویتامین C» از قبیل مرکبات، برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن که سبب کم خونی می شود، ضروری است.
16عدس ی های چشم انسان به طور طبیعی حاوی مقادیر بالایی از «ویتامین C» می باشد. افرادی که کمتر از 125 میلی گرم «ویتامین C» در روز مصرف می کنند، 4 برابر بیشتر با خطر ابتلا به آب مروارید، در مقایسه با افرادی که بیش از 500 میلی گرم در روز مصرف دارند، مواجه می باشند. بنابراین مصرف مرکبات به حفاظت از عدسی ها در برابر آب مروارید کمک می کند.
خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده می باشد و آب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر مارکت ها این خواص را ندارند.

خواص پرتقال در بارداری
بسته نشدن لوله عصبی در جنین:پرتقال دارای فولات است که به همراه قرص های اسید فولیک به پیشگیری از بروز اسپینا بیفیدا (بسته نشدن لوله عصبی) در جنین کمک می کند. لذا به مادران باردار مصرف منابع اسیدفولیک از جمله پرتقال توصیه می شود.

مضرات پرتقال

در پرتقال موادی از نوع آلکالوئید ها وجود دارد که در مبتلایان به نارسائی کبد ایجاد حساسیت و ناراحتی می نماید ، بنابراین اینگونه اشخاص باید در مصرف پرتقال احتیاط کنند
پرتقال با گوشت مرغ و ماهی سازگار نیست ، 4 ساعت بعد از خوردن ماهی خورده شود.

پیشنهاد:خواص مواد غذاییخواص فلفل سیاهابزار وبلاگ • خواص کدو سبز