خواص هویج , همه چیز درباره فواید و مضرات هویج

هویج,خواص هویج,خواص هویج برای پوست,خواص هویج برای لاغری,فواید هویج,خواص هویج برای چشم,خواص هویج برای زنان,خواص هویج پخته,خواص هویج در طب سنتی,مضرات هویج,خواص آب هویج برای کودکان

خواص هویج

هویج,خواص هویج,خواص هویج برای پوست,خواص هویج برای لاغری,فواید هویج,خواص هویج برای چشم,خواص هویج برای زنان,خواص هویج پخته,خواص هویج در طب سنتی,مضرات هویج,خواص آب هویج برای کودکان

هویج به انگلیسی به معنی Carrot  |  همه چیز درباره هویج , فواید هویج و مضرات هویج

خواص هویج
هویج، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

هویج، مقدار کلسترول خون را پایین می آورد.

اگر هویج مصرف کنید، بینایی شما تقویت می شود و می توانید در شب بهتر ببینید.

اگر اسهال دارید، هویج مصرف کنید.

هویج بدن را از سرما محافظت می کند.

هویج، تصفیه و تمیز کردن کبد را با خارج کردن صفرا و چربی ها انجام می دهد و کلیه ها را تقویت می کند.

خوردن هویج برای تمیز کردن و استحکام دندان ها مفید است.

هویج دارای هورمونی است که مانند انسولین عمل می کند و قند خون را تنظیم می کند. لذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

افراد زیادی هستند که برای محافظت پوست شان در برابر اشعه خورشید، هویج می خورند.اما شما مراقب باشید، زیرا هویج پوست تان را از سوختگی آفتاب محافظت نمی کند.

خواص آب هویج
لیوان آب هویج دارای 2 گرم پروتئین و 94 کالری انرژی است.

آب هویج کاهش دهنده اسید اوریک خون است، لذا برای بیماران نقرسی مفید است.

آب هویج به خاطر وجود کاروتن و کلسیم، برای کودکان در حال رشد بسیار خوب و مفید است.

کلسیم هویج به راحتی هضم می گردد.

مقدار کلسیم در هویج 6 برابر مقدار آن در سیب زمینی است.

مضرات هویج

مصرف هویج میتواند به طور کاذب موجب مثبت شدن آزماش تست خون در موفوع شود.
زیاده روی در مصرف هویج (روزانه 50 تا 100 گرم) میتواند موجب زرد شدن رنگ پوست شود.
توصیه میشود كسانی كه به بیماری گوارشی مبتلا هستند، از زیاده روی در مصرف هویج خام اجتناب کنند.

از مصرف آب هویج مانده خودداری شود، زیرا آب هویج به شدت مستعد رشد انواع میکروب ها و آلودگی ها است.ویتامین آ از ویتامینهای است که مقدار زیاد آن در بدن تجمع می یابد، با توجه به بالا بودن میزان این ویتامین در هویج،زیاده‌روی در مصرف آن می تواند باعث بالا رفتن غیر طبیعی ویتامین A در بدن و بروز مشکلات سلامتی شود، به همین دلیل رعایت حد اعتدال لازم و ضروری است.

پیشنهاد: خواص شنبلیله • خواص زرشک  •  خواص موز 

خواص شنبلیله , همه چیز درباره فواید و مضرات شنبلیله

شنبلیله,خواص شنبلیله,خواص شنبلیله برای لاغری,خواص شنبلیله خشک,خواص شنبلیله برای چاقی,خواص شنبلیله در طب سنتی,خواص شنبلیله برای مو,فواید شنبلیله,خواص شنبلیله چیست,خواص شنبلیله برای رحم,خواص شنبلیله برای پوست صورت,خواص شنبلیله برای دیابت,خواص شنبلیله برای پوست,خواص شنبلیله در بارداری,خواص شنبلیله برای مردان,خواص دمنوش شنبلیله

خواص شنبلیله

شنبلیله,خواص شنبلیله,خواص شنبلیله برای لاغری,خواص شنبلیله خشک,خواص شنبلیله برای چاقی,خواص شنبلیله در طب سنتی,خواص شنبلیله برای مو,فواید شنبلیله,خواص شنبلیله چیست,خواص شنبلیله برای رحم,خواص شنبلیله برای پوست صورت,خواص شنبلیله برای دیابت,خواص شنبلیله برای پوست,خواص شنبلیله در بارداری,خواص شنبلیله برای مردان,خواص دمنوش شنبلیله

شنبلیله به انگلیسی به معنی Fenugreek  |  همه چیز درباره شنبلیله , فواید شنبلیله و مضرات شنبلیله

خواص شنبلیله
1. به منظور افزایش اشتها در افرادی که دچار بی‌اشتهایی در نتیجه بیماری و یا سایر عوامل هستند.

2. در زمینه کنترل بیماری‌های کلیوی و محافظت از کبد در برابر اثرات مخرب الکل و داروها

3. بهبود علائم ناشی از بیماری بری‌بری (کمبود ویتامین B) مانند زخم‌های دهانی، شکاف لب‌ها، زخم‌های مخاطی و …

4. کاهش رشد سلول‌های سرطان سینه و نیز سلول‌های معیوب خونی در لوسمی در ازای مصرف 400 میلی‌گرم در روز طی 1-3 وعده

5. بهبود گلو درد و سرفه‌های مزمن
6. تسکین دردهای عضلانی و بیماری‌های التهاب مفصلی

7. درمان سردردهای میگرنی
8. بهبود التهاب معده و روده

9. اثرات آنتی‌اکسیدانی برای پیشگیری از سرطان‌ها
10. برطرف‌کننده مشکلات جنسی در مردان

11. افزایش تولید شیر در مادران شیرده
12. تسریع روند زایمان

13. افزایش میل جنسی
14. بهبود بیماری‌های قلبی و نیز زوال عقل

مضرات شنبلیله
1. یکی از اثرات جانبی متداول تهوع می‌باشد که با مصرف بیش از 100 گرم در روز احتمال تهوع افزایش می‌یابد. به این منظور روزانه کمتر از 8 گرم از این گیاه توصیه می‌شود. گازهای روده‌ای و اسهال نیز در برخی افراد گزارش شده است.

2. در صورت حساسیت پوستی به این گیاه، از درمان‌های موضعی بر روی پوست اجتناب کنید؛ زیرا منجر به التهاب و راش‌های پوستی می‌شود.

3. در صورت مصرف طولانی مدت ممکن است، در عرق و ادرار بوی شربت افرا ایجاد شود.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که 56 گرم دانه شنبلیله را هر روز مصرف می‌کنند، بعد از 24 هفته سطح کلسترول خونشان به طور چشمگیری کاهش می‌یابد و 25 درصد ریسک ابتلا به حملات قلبی در ایشان کمتر می‌شود.

پیشنهاد: خواص لوبیا چیتی • خواص گوجه فرنگی • خواص خرمالو

خواص لوبیا چیتی , همه چیز درباره فواید و مضرات لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی

لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا چیتی در بدنسازی,خواص لوبیا چیتی در لاغری,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,مضرات لوبیا چیتی,خواص لوبیا چیتی چیست,خواص لوبیا چیتی تازه,خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار,خواص لوبیا چیتی برای مو,خواص لوبیا چیتی در طب سنتی,طبع لوبیا چیتی

لوبیا چیتی به انگلیسی به معنی pinto-bean |  همه چیز درباره لوبیا چیتی و فواید لوبیا چیتی

خواص لوبیا چیتی برای پوست و مو
1. درمان خشکی پوست
خشکی پوست یکی از علائم کمبود ویتامین B در بدن است؛ لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای ویتامین های B که دارد خشکی پوست و علائم آن را درمان می کند.

2. درمان ریزش مو
یکی از دلایل ریزش مو کمبود پتاسیم در بدن است؛ لوبیا چیتی غنی از پتاسیم است و می تواند به درمان ریزش مو کمک کند.

فواید دارویی و درمان لوبیا چیتی برای بدن
3. جنین و زنان باردار
فولات یا اسید فولیک موجود در لوبیا چیتی احتمال نقص لوله های عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مقادیر بالای پروتئین و مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی باعث رفع خستگی و افزایش انرژی در زنان باردار می شود.

مس و آهن موجود در لوبیا چیتی برای پیشگیری و درمان کم خونی در زنان در دوران بارداری و شیردهی مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی از یبوست دوران بارداری پیشگیری می کند.

4. زنان شیرده
مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی موجود در لوبیا چیتی به ویژه ویتامین های B باعث افزایش شیر مادر و تقویت بدن زنان در دوران شیردهی می شود.

5. نوزادان و کودکان
مقادیر بالای مس و آهن موجود در لوبیا چیتی به پیشگیری و درمان کم خونی در نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین موجود در لوبیا چیتی برای بهبود رشد نوزادان و کودکان مفید است.

فیبر موجود در لوبیا چیتی خطر ابتلا به یبوست در نوزادان و کودکان را کاهش می دهد.

6. لاغری و کاهش وزن
لوبیا چیتی چاق کننده است؟

خیر. مقادیر بالای فیبر و پروتئین موجو در لوبیا چیتی باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

7. بدنسازی
لوبیا چیتی مقادیر بالایی کربوهیدرات دارد، کربوهیدرات به ریکاوری عضلات ورزشکاران پس از تمرینات بدنسازی کمک می کند.

لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای چربی سوزی، لاغری و کاهش وزن ورزشکاران و بدنسازان مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا چیتی باعث سنتز پروتئین در بدن شده و به عضله سازی بدنسازان کمک می کند.

8. منبع پروتئین گیاهی
لوبیا چیتی حاوی مقادیر بالای پروتئین بوده و یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی جایگزین گوشت قرمز برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.

بد نیست بدانید که لوبیا چیتی بیشترین مقدار پروتئین را در میان انواع لوبیا ها دارا می باشد.

9. دیابت و قند خون
لوبیا چیتی به دلیل مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده که دارد به تنظیم قند خون و میزان انسولین در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در رژیم غذایی خود از لوبیا چیتی استفاده می کنند، کاهش قابل توجهی در میزان هموگلوبین A1c دارند.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا چیتی، خطر ابتلا به سندرم متابولیک را که بر میزان قند خون تاثیر می گذارد، کاهش می دهد.

10. معده و دستگاه گوارش
فیبر موجود در لوبیا چیتی باعث بهبود هضم غذا می شود، نفخ شکم را کاهش می دهد (گفته می شود که لوبیا چیتی نسبت به بقیه ی لوبیا ها، نفخ کمتری دارد)، سندروم روده تحریک پذیر را درمان کرده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

 مضرات لوبیا چیتی

یکی از عوارض لوبیا چیتی ایجاد نفخ است. مصرف لوبیا چیتی در برخی افراد ممکن است ایجاد نفخ کند. ضمن اینکه لوبیا چیتی دیر هضم است و می تواند برای افرادی که معده حساس دارند مشکلاتی مثل درد معده ایجاد کند.

پیشنهاد:خواص کدو سبز • خواص انار • خواص دارچین

خواص کدو سبز , همه چیز درباره فواید و مضرات کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

خواص کدو سبز

کدو سبز,خواص کدو سبز,خواص کدو سبز برای لاغری,خواص کدو سبز با ماست,خواص کدو سبز خام,خواص کدو سبز پخته,خواص کدو سبز برای پوست صورت,خواص کدو سبز و بادمجان,مضرات کدو سبز,ماسک کدو سبز,خواص کدو سبز خام با ماست,خواص کدو سبز برای نوزاد,طبع کدو سبز,خواص کدو سبز در بارداری,کدو سبز خام یا پخته

کدو سبز به انگلیسی به معنی Zucchini | همه چیز درباره کدو سبز و فواید کدو سبز

خواص کدو سبز برای پوست
از رده سبزیجات بسیار مغذی و پرخاصیت است.کدو سبز حاوی ریبوفلاوین است که کمبود آن بر  کلاژن سازی تأثیر می گذارد. مصرف کدو سبز برای پوست بسیار مناسب است زیرا  کدو سبز، محتوای آب زیادی است و به همین دلیل، برای افزایش و بهبود سلامت پوست، بسیار فوق العاده است.

ویتامین C  موجود در کدو سبز، بخش مهمی از سنتز کلاژن را تشکیل می دهد که برای حفظ سلامت مفاصل، غضروف ها، پوست و رگ های خونی بسیار مهم است.

این ویتامین همچنین بدن را از آسیب سلولی محافظت می کند. علاوه بر کلاژن، ویتامین C  در تولید الاستین پوست کمک می کند که هر دو برای پوستی نرم و لطیف، ضروری هستند.

به غیر از ویتامین C، چندین ماده غذایی دیگر که به تشکیل کلاژن کمک می کنند، پتاسیم، زاکسنتین و فولات هستند که تمام این مواد مغذی در کدو سبز یافت می شود. به طور کلی، مصرف ویتامین C می تواند روند پیری را کند کرده و کلاژن باعث جوانسازی پوست شده و مانع از بروز چین و چروک می شود.

علاوه بر این، کدو سبز باعث آبرسانی به پوست شده و پوست را هیدراته می کند. بنابراین، با مصرف کدو سبز، می توانید پوستی لطیف وجوان داشته باشید.

خواص کدو سبز با ماست
کدو سبز از جمله سبزیجاتی است که به صورت پخته و یا خام استفاده می شود و به هر صورتی که مصرف شود، دارای خواص زیادی است. کدو سبز، علاوه بر بهبود بیماری دیابت، باعث سلامت پوست، بهبود بیماری های قلبی و کاهش پرفشاری خون می شود.

همچنین، مصرف کدو سبز با برخی مواد غذایی مانند ماست، سبب کاهش وزن برای افرادی است که دچاراضافه وزن شده اند. البته برای مصرف کدو سبز و ماست، بهتر است در زمان مناسب استفاده شود تا نتیجه بهتری داشته باشد.

سعی کنید کدو سبز را به تنهایی مصرف نکنید و آن را در کنار مواد غذایی دیگر قرار دهید تا از خواص بالای آن برخوردار شده و علاوه بر بهبود و سلامت کلی بدن،  به تناسب اندام برسید.

کدو سبز و ماست علاوه بر خاصیت لاغر کنندگی، باعث تنظیم قند خون هم می شود. بنابراین، از مصرف این سبزی پر خاصیت غافل نشوید و سعی کنید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ارزش غذایی کدو سبز
کالری : 17
کربوهیدرات : 3.1 گرم
قند : 2.5 گرم
چربی : 0.3 گرم
پروتئین : 1.2 گرم
فیبر : 1 گرم

مضرات کدو سبز

مصرف کدو سبز به کسانی که طبع سرد دارند و یا اینکه در مناطق سردسیر زندگی می کنند بدون در نظر گرفتن برخی نکات توصیه نمی شود. کسانی که طبع سرد دارند باید حتما کدو سبز را به همراه مواد گرم مانند سیر ، فلفل و … مصرف کنند.

اگر کدو سبز را با مواد گرم مصرف کنید هیچ مشکلی در بدن شما ایجاد نمی کند اما اگر این نکات را رعایت نکنید مصرف کدو سبز به خاطر طبع سردش می تواند باعث مشکلاتی مثل سنگین شدن و درد معده و یا حتی نفخ شود.

با اینکه کدو سبز فواید فراوانی دارد اما مصرفش برای همه افراد مناسب نیست. مثلا اگر کسانی که دارای مشکلاتی مثل نفخ روده و یا درد در ناحیه معده هستند کدو سبز مصرف کنند ، باعث می شود که دچار بی حسی معده و روده شوند.

پیشنهاد: خواص گل کلم • خواص خربزه • خواص انار

خواص گل کلم , همه چیز درباره فواید و مضرات گل کلم

گل کلم,خواص گل کلم,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم در بارداری,مضرات گل کلم,خواص گل کلم سفید,خواص ترشی گل کلم,خواص گل کلم آب پز,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم برای کودکان,خواص گل کلم برای لاغری,خواص گل کلم چیست,نحوه مصرف گل کلم,طبع گل کلم,خواص برگ کلم,گیاه گل کلم

خواص گل کلم

گل کلم,خواص گل کلم,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم در بارداری,مضرات گل کلم,خواص گل کلم سفید,خواص ترشی گل کلم,خواص گل کلم آب پز,خواص گل کلم برای پوست,خواص گل کلم برای کودکان,خواص گل کلم برای لاغری,خواص گل کلم چیست,نحوه مصرف گل کلم,طبع گل کلم,خواص برگ کلم,گیاه گل کلم

گل کلم به انگلیسی به معنی Cauliflower |  همه چیز درباره گل کلم و فواید گل کلم

خواص گل کلم

طبع گل کلم از دیدگاه طب سنتی گرم و خشک است. گل کلم دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب و ضد چربی بوده، برخی از مهمترین خواص گل کلم عبارتند از:

کمک به تخفیف بیماری های روماتیسمی

مصرف گل کلم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین ث فراوان، از التهابات استخوانی مانند آرتروز جلوگیری می‌نمایند، همچنین وجود اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین K در این سبزی، به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمن که منجر به برخی بیماری‌ها مانند آرتریت و روماتیسم میشود، پیشگیری میکند.

پیشگیری از بیماری‌های قلبی

گل کلم دارای خواص آنتی اکسیدان و ماده ای به نام آلیسین است که برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و سکته مفید میباشد.

تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر

یکی از خواص گل کلم که به تازگی کشف شده است، خاصیت این سبزی در افزایش و تقویت ذهن و حافظه است. عصاره این سبزی حاوی موادی است که تأثیر آن‌ها مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

حفظ سلامت دستگاه گوارش

ترکیبی در گل کلم وجود دارد به نام گلوکورافین که می‌تواند از شکم و روده‌ها در برابر ابتلا به برخی بیماری‌های دستگاه گوارش، از جمله سرطان و زخم معده پیشگیری کند. همچنین از دیگر خواص گل کلم کمک به درمان و پیشگیری از یبوست است. گل کلم به دلیل دارا بودن فیبر فراوان به کاهش وزن نیز کمک میکند.

دفع سموم از کبد

یکی از خواص گل کلم خاصیت سم زدایی از بدن است. به طور کلی میتوان گفت مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی مواد سمی افزایش می‌دهد.

مفید برای دوران بارداری

گل کلم سرشار از انواع ویتامین های گروه ب و فولات است. این مواد برای رشد جنین و پیشگیری از نقایص دوران جنینی لازم و ضروری هستند، از این رو متخصصان تغذیه مصرف انواع کلم به ویژه گل کلم را به زنان باردار توصیه میکنند. همچنین کلسیم موجود در آن در شکل‌گیری استخوان‌های جنین و استحکام آنها در بزرگسالی نقش زیادی دارد.

پیشنهاد: خواص گوشت مرغ  • خواص پیاز • خواص اسفناج

خواص گوشت مرغ , همه چیز درباره فواید و مضرات گوشت مرغ

گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ و خروس محلی,خواص گوشت مرغ محلی,خواص گوشت مرغ ماشینی,از خواص گوشت مرغ در حل جدول,از فواید گوشت مرغ در جدول,خواص گوشت مرغ مرندی,خواص گوشت مرغ برای کودکان,خواص گوشت مرغ شاخدار,خواص گوشت مرغ لاری,خواص گوشت مرغ مادر

خواص گوشت مرغ

گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ,خواص گوشت مرغ و خروس محلی,خواص گوشت مرغ محلی,خواص گوشت مرغ ماشینی,از خواص گوشت مرغ در حل جدول,از فواید گوشت مرغ در جدول,خواص گوشت مرغ مرندی,خواص گوشت مرغ برای کودکان,خواص گوشت مرغ شاخدار,خواص گوشت مرغ لاری,خواص گوشت مرغ مادر

گوشت مرغ به انگلیسی به معنی Chicken Meat |  همه چیز درباره گوشت مرغ و فواید گوشت مرغ

خواص گوشت مرغ
گوشت مرغ حاوی فسفر است و در ساختمان دندان‌ ها و استخوان‌ ها نیز نقش مفیدی دارد.

منبع خوب پروتئین:
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.
همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.

مناسب برای عضله سازی:
مرغ منبع خوب پروتئین بدون چربیست، به این معنی که چربی پایینی دارد. پروتئین، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه داشته و باعث کاهش وزن می شود. در واقع هر 4 گرم گوشت مرغ به طور تمام و کمال، 86 درصد پروتئین توصیه شده در رژیم غذایی را تامین می‌کند.
همان‏ طور که می ‏دانید بدن ما انسان ‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه ‏های لازم برای ساخت پروتئین‏ های بد‏ن‏ مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می‏ کنیم و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن ‏مان را بازسازی می ‏کنیم.
پروتئین علاوه بر اینکه از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند در تقویت پوست و مو همچنین ترمیم بافت‌های ماهیچه‌ ای موثر است.

قوی کردن استخوان ها:
مرغ سرشار از مواد معدنی مثل کلسیم و فسفر است، و به شما کمک می کند استخوان ها را سالم و قوی نگه دارید و همچنین شما را از پوکی استخوان دور می کند.

کاهش استرس:
مرغ وعده غذایی خوبی برای روزهای پراسترس است، چون حاوی تریپتوفان و ویتامین B5 است که هر دوی این ماده ها استرس را از بین برده و به طور طبیعی باعث بالا رفتن روحیه می شوند.

کاهش اختلالات خلقی در دوران قاعدگی:
مرغ سرشار از منیزیم است، این ماده معدنی به کنترل علائم و نوسانات خلقی قاعدگی کمک می کند.

افزایش سطح تستوسترون:
مرغ برای آقایان خیلی مفید است! آن سرشار از زینک است که تستوسترون را بالا برده و بهداشت باروری را بهبود می دهد.

تقویت سیستم ایمنی:
این گفته ی مادربزرگ ها که همیشه می گویند سوپ مرغ برایمان خوب است حقیقت دارد، تحقیقات نشان داده است این سوپ وقتی عفونت داشته باشید با آن مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

سلامت قلب:
مرغ فشار خون و سطح کلسترول را کاهش داده و به پیشگیری از حمله قلبی کمک می کند. همچنین گزینه سالم تری نسبت به گوشت قرمز است.

کاهش خطر بروز آرتروز:
ماده معدنی سلنیوم که به فراوانی در مرغ پیدا می شود، شانس گسترش آرتروز را کاهش می دهد. پس اگر نمی خواهید در زمان پیری به آرتروز مبتلا شوبد مرغ بخورید!

پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان:
مطالعات نشان می ‏دهد که سالمندان، به مقدار کافی پروتئین مصرف نمی کنند. پروتئین برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان حائز اهمیت است. البته دقت داشته باشید که دریافت رژیم های پُرپروتئین نیز پوکی استخوان را تشدید می کند. بنابراین باید در حد متعادل غذاهای پروتئینی خورد.

کمک به رشد کودکان:
مرغ برای بچه ها خیلی فایده دارد چون به رشد سالم آن ها کمک می کند.
مرغ سرشار از کلسیم و فسفر است که شما را از پوکی استخوان دور می کند.

مضرات گوشت مرغ

چربی زیاد و چاقی
یکی از زیان های مرغ این است که قسمت هایی از آن می تواند به خاطر چربی زیاد باعث چاقی شود. بال های سوخاری مرغ که خوردنش خیلی مرسوم شده است سرشار از کالری و چربی است و به عنوان پیش غذا مصرف می شود که این امر باعث می شود کالری دریافتی در یک وعده غذایی خیلی بالا باشد.

توجه داشته طبق نظر کارشناسان مصرف گردن مرغ هم به دلیل اینکه قابل شستشو نیست توصیه نمی شود. گردن مرغ محل عبور نسوج عصبی و بسیاری از غدد لنفاوی است و به همین خاطر که شستشوی آن غیر ممکن است توصیه می شود مصرف نشود.

پیشنهاد:خواص عدس • خواص بامیه • خواص عناب

خواص عدس , همه چیز درباره فواید و مضرات عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملك,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

خواص عدس

عدس,خواص عدس,خواص عدس بو داده,خواص عدس در بدنسازی,خواص عدس قرمز,خواص عدس سبز,خواص عدس پلو,خواص عدس در بارداری,خواص عدس سیاه,خواص عدسی در لاغری,خواص عدس برشته,خواص عدس الملك,خواص عدس پلو با کشمش,خواص عدس برای مو,خواص عدس سیاه,مضرات عدس

عدس به انگلیسی به معنی Lentil |  همه چیز درباره عدس و فواید عدس

خواص عدس 
1- عدس از نظر طب قدیم ایران معتدل و خشک است و مانند دیگر گیاهان پوست و دانه آن دارای اثرات متضاد یکدیگر می باشد . یعنی پوست عدس گرم و خود عدس قابض است . بعبارت دیگر پوست آن ملین و مغز آن ضد اسهال می باشد .

2- عدس یک غذای کامل است و انرژی لازم را برای کارهای بدنی برای انسان تامین می کند .
3- عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است؛ به طوری که مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیشتر از 15 گرم گوشت گاو است.
4- عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین های گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنی ای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
5- عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری می کنند.
6- عدسها همچنین حاوی 6 ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می باشند.
7ـ عدس به علت داشتن آهن، برای رفع کم خونی و افزایش شیر مادران شیرده مفید است.
8ـ عدس، لعاب دار است و به همین علت مصرف آن برای ناراحتی های روده ای توصیه می شود.
9- عدس را در کنید و روی پوست ملتهب بگذارید التهاب را برطرف می کند .
10- برای درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری عدس را پخته و آب آنرا غرغره کنید .
11- برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده عدس پخته را با سرکه میل کنید .
12- عدسها مثل دیگر حبوبات غنی از فیبرهای غذایی هستند چه از نوع قابل جذب و چه از نوع غیر قابل جذب. فیبرهای قابل جذب،یک ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می کنند که سبب دفع صفرا (حاوی کلسترول ) می گردد و آن را به خارج از بدن می برد.
13- فیبر غیر قابل جذب عدس نیز نه تنها کمک به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست می کند بلکه کمک به جلوگیری از بیماری های گوارشی مانند سندرم روده ای تحریک پذیر و التهاب روده ای نیز می کند.
14- مصرف عدس در سلامتی قلب نقش به سزایی دارد. این نقش نه تنها به دلیل فیبرهای موجود در عدس بلکه بعلت مقادیر قابل ملاحظه ای از فولات ( Folate) و منیزم آن است.
15- عدس به شما انرژی برای سوزاندن می دهد در حالی که قندخون را تثبیت می کند. فیبر قابل جذب علاوه بر تأثیرات مفید روی سیستم گوارشی و قلب، به تنظیم مقدار قندخون نیز کمک می کند. اگر شما مقاومت به انسولین، کاهش قندخون یا دیابت دارید، گیاهان بُنشنی مثل عدس برای تنظیم قند خون مؤثر هستند که انرژی پایداری را باعث می شوند
16- آش عدس با روغن بادام برای دوران نقاهت بهترین غذاست.
17- مصرف عدس مخصوصاً برای خانمهایی که در سنین باروری و دوران بارداری هستند و در معرض کمبود آهن هستند، ایده بسیار مناسبی است. فراموش نکنید که کمبود آهن باعث کم خونی می شود که برای مادر خوب نیست چون نوزاد بعد از بدنیا آمدن از شیر مادر تغذیه میکند
18- پماد در عدس با سرکه برای رفع ترک دست و پا که بعلت سرما عارض شده سودمند است .
19- عدس را می توان به عنوان مسهل هم مصرف کرد چون دارای لعاب زیادی است که در درمان ناراحتی های روده نیز موثر است .
20- عدس پخته را بعنوان مرهم برای زخم نیز می توان بکار برد .
21- آرد عدس بوداده تشنگی را قطع میکند ، معده را نیرو میبخشد صفرا را خاموش و هیجان خون را فرو مینشاند و حرارت را خاموش میکند.

خواص عدس در لاغری

مدیریت وزن
مطالعات انجام شده نشان می دهد که مصرف منظم عدس ها می تواند در کنترل وزن و افزایش سدیم موثر باشد.

سیستم عصبی سالم
اعتقاد بر این بود که مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی تاثیری بر عملکرد مغز ندارد. با این حال، تحقیقات بیشتر نشان می دهد که برای عملکرد مناسب مغز، ویتامین ها و مواد معدنی به همان اندازه مهم هستند. بر اساس تحقیق انجام شده توسط J.M. Bourre در بخش تغذیه نوروفارو در بیمارستان Fernand Widal در پاریس، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عدس ها برای عملکرد مغز مطلوب مفید هستند.

محتوای آهن بالا
عدس حاوی مقدار زیادی آهن است که بدن برای تولید هموگلوبین بهینه نیاز دارد. حدود 36٪ آهن از مقدار توصیه شده روزانه می تواند از خوردن 1 فنجان (200 گرم) عدس در روز تامین شود.

افزایش متابولیسم
عدس منبع خوبی از بسیاری از ویتامین ها، از جمله ویتامین B3 است که نقش مهمی در تقویت سیستم های گوارشی و عصبی دارد. ویتامین B3 دارای بسیاری از مزایای دیگر، از جمله کنترل کلسترول، کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر، آب مروارید، استئوآرتریت و دیابت است.

 

مضرات عدس
گرچه عدس برای سلامت شما مناسب است و بهترین جایگزین برای گوشت، مرغ و ماهی است، همچنین دارای معایبی هستند که شامل موارد زیر می شوند:

خطر سنگ کلیه: تحقیق انجام شده توسط Massey و همکاران در بخش علوم انسانی و تغذیه انسانی دانشگاه ایالتی واشنگتن نشان داد که برخی از عدس ها حاوی غلظت بالای ترکیبات اگزالات هستند. این ترکیبات اگزالات مسئول تشکیل سنگ کلیه هستنتد. بنابراین، افرادی که سنگ کلیه دارند باید از حبوبات و عدس دور باشند.

خطر بیماری های کلیه: مصرف بالای پروتئین دارای عوارض جانبی دیگری نیز می باشد. به طور متوسط، مقدار پروتئین مورد نیاز بدن ما 0.8 گرم در هر کیلوگرم وزن بدن است. مصرف پروتئین بیش از حد می تواند کلیه ها را از بین بردن پروتئین های بیش از حد در بدن تحت فشار قرار دهد. در بلند مدت، می تواند عملکرد کلیه را آسیب برساند.

شکل گیری گاز با توجه به تخمیر: بعد از ورود به دستگاه گوارش، عدس شروع به تخمیر و پس از آن گاز را آزاد می کند. این گازها می توانند مشکلاتی در سیستم گوارش ایجاد کنند.

پیشنهاد: خواص لوبیا قرمز • خواص انبه    خواص سیر

خواص لوبیا قرمز , همه چیز درباره فواید و مضرات لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز در طب سنتی,لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز چیست,خواص لوبیا قرمز برای کودکان,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز در بدنسازی,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز برای مو,خواص لوبيا قرمز در بارداري

خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز در طب سنتی,لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز چیست,خواص لوبیا قرمز برای کودکان,خواص لوبیا قرمز,خواص لوبیا قرمز در بدنسازی,خواص لوبیا قرمز پخته,خواص لوبیا قرمز برای لاغری,خواص لوبیا قرمز برای مو,خواص لوبيا قرمز در بارداري

لوبیا قرمز به انگلیسی به معنی Kidney bean | همه چیز درباره لوبیا قرمز و فواید لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز 
طبع لوبیا قرمز گرم و تر است.‏ یکی از خواص لوبیا قرمز اینست که ادرار آور است و موجب افزایش ادرار می شود. همچنین برای درمان بیماریهای دستگاه ادراری مصرف لوبیا قرمز توصیه می شود. برای درمان سنگ کلیه لوبیا قرمز بخورید.

از خواص لوبیا قرمز اینست که سینه و ریه را نرم می‌کند و همچنین آب را از بدن خارج می‌سازد.‏ لوبیا قرمز مقوی قلب است.‏ باعث تحریک نیروی جنسی می گردد.

برای رفع بیماریهای قلبی از لوبیا قرمز استفاده کنید. لوبیا قرمز روده‌ها را تمیز می‌کند.‏ یکی دیگر از مهمترین خواص لوبیا قرمز کاهش فشار خون و درمان یبوست است.

برخی دیگر از خواص لوبیا قرمز
طبق بررسی های بدست امده مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر است.

لوبیا قرمز دارای سدیم پائین و پتاسیم بالا می باشد . افراد مبتلا به فشارخون و دیابتی ها میتوانند با خیالت راحت لوبیا قرمز بخورند.

مضرات لوبیا قرمز
لوبیا قرمز حاوی غلظت بالایی از ماده ای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. البته نگران نباشید زیرا با جوشاندن لوبیا قرمز به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد غلظت این ماده سمی کاهش می یابد و بی خطر می شود. ولی مصرف خام لوبیا قرمز به هیچ وجه توصیه نمی شود.

نحوه پخت لوبیا قرمز
لوبیا قرمز خشک را پاک کنید تا هیچ گونه آلوگی و سنگ ریزه ای نداشته باشید.

لوبیا ها را خوب بشویید و به مدت 8 ساعت در آب سرد خیس کنید. روز بعد لوبیا قرمز را در قابلمه ای بریزید و به ازای هر فنجان لوبیا، 3 فنجان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 ساعا بپزند تا خوب له شوند.

موارد مصرف لوبیا قرمز
لوبیا قرمز را برای تهیه خورش کرفس و خورش قورمه سبزی، خوراک لوبیا قرمز، سوپ و سالاد لوبیا قرمز، لوبیا قرمز پلو و ماکارونی با لوبیا قرمز استفاده می کنند.

ارزش غذایی لوبیا قرمز (100 گرم)
کالری : 333
چربی : 0.8 گرم
کربوهیدرات : 60 گرم
پروتئین : 24 گرم
فیبر : 25 گرم
قند : 2.2 گرم

پیشنهاد: خواص فلفل دلمه ای • خواص نخود فرنگی • خواص ذرت پخته • خواص سیب زمینی • خواص گردو

خواص فلفل دلمه ای , همه چیز درباره فواید و مضرات فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,فلفل دلمه ای, خواص فلفل دلمه ای پخته,خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار,خواص فلفل دلمه ای برای مو,مضرات فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه برای معده,فلفل دلمه ای در طب سنتی,فلفل دلمه ای نر و ماده,خواص فلفل دلمه ای قرمز,خواص فلفل دلمه ای رنگی,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,خواص فلفل دلمه ای زرد,خواص فلفل دلمه ای در بارداری

خواص فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,فلفل دلمه ای, خواص فلفل دلمه ای پخته,خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار,خواص فلفل دلمه ای برای مو,مضرات فلفل دلمه ای,خواص فلفل دلمه برای معده,فلفل دلمه ای در طب سنتی,فلفل دلمه ای نر و ماده,خواص فلفل دلمه ای قرمز,خواص فلفل دلمه ای رنگی,خواص فلفل دلمه ای برای پوست,خواص فلفل دلمه ای زرد,خواص فلفل دلمه ای در بارداری

فلفل دلمه ای به انگلیسی به معنی Bell pepper |  همه چیز درباره فلفل دلمه ای و فواید فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه برای مقابله با بیماری ها
در حالت کلی ویتامین ها، ترکیبات آنتی اکسیدانی و فیبرهای موجود در میوه ها و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای نقش مهمی در حفظ سلامتی بدن دارد.

نتایج پژوهش های متعددی نشان داده است که مصرف زیاد میوه و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سرطان و دیگر بیماری ها را کاهش می دهد.فلفل دلمه ای جزو سبزیجاتی است که حاوی بیشترین میزان ویتامین C می باشد.

این ویتامین خواص آنتی اکسیدانی دارد و برای مقابله با بیشتر بیماری ها لازم است. کمبود این ویتامین اضطراب و استرس را در وجود شما بالا می برد. خودتان هم بهتر می دانید که استرس منشأ بسیاری از بیماری هاست برای همین هم اگر آدم مضطربی هستید، سیگار می کشید و یا جنینی در شکم دارید نیازتان به ویتامین C به مراتب بیشتر است.

یعنی ۱۲۰ میلی گرم در روز. ویتامین C بسیار موثر و مفید است و تأثیر ویتامین های A و E را بالا می برد. این ویتامین برای ساخت سلول ها و بافت های بدن، بهبود جای زخم و جذب آهن لازم است.

از این گذشته این ویتامین با همکاری کاروتن و ویتامین A از ابتلا به بیماری های مزمن پیشگیری می کند. برای همین هم توصیه می کنیم با افزایش مصرف فلفل دلمه ای باک ویتامین C تان را پر کنید تا از بیماری های مختلف دور بمانید.

فلفل دلمه ای به ویژه از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کاهش قدرت بینایی و گرفتگی بینی پیشگیری می کند. مصرف این سبزی راهی است برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه،آرتریت و جلوگیری از افزایش کلسترول بد خون.

خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار
در دوران بارداری توصیه مصرف روزانه هشتاد و پنج میلی گرم ویتامین C الزامی است بنابراین خوردن ویتامین c در یک رژیم غذایی متعادل در فواصل منظم ضروری است.

فلفل دلمه ای جزء سبزیجاتی ست که حاوی ویتامین ث فراوان است پس در دوران بارداری مصرف این سبزی پرخاصیت بسیار توصیه می شود.

خواص فلفل دلمه ای برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت
فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان و ویتامین C است که با افزایش تولید کلاژن باعث کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت می شود.

2. پاک سازی پوست صورت
فلفل دلمه ای برای پاکسازی پوست صورت و از بین بردن سلول های مرده پوست مفید می باشد.

ماسک فلفل دلمه ای برای صورت

مقداری آب هویج را با آب فلفل دلمه ای سبز ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

3. درمان قارچ پای ورزشکاران
فلفل دلمه ای دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد.

4. تقویت و افزایش رشد ناخن
فلفل دلمه ای سبز دارای مقادیر بالایی سیلیکون طبیعی است که باعث تقویت و افزایش رشد ناخن ها می شود.

5. تقویت و افزایش رشد مو
فلفل دلمه ای زرد و قرمز باعث تحریک گردش خون در پوست سر شده و برای تقویت و افزایش رشد مو مفید می باشد.

ماسک تقویت کننده موی سر

2 عدد فلفل دلمه ای قرمز را در دو فنجان آب جوش بیندازید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بماند تا عصاره آن در بیاید. پس از خنک شدن آن را بر روی پوست سر و موها خوب ماساژ دهید وبگذارید 10 تا 15 دقیقه بماند، سپس مو ها را با آب گرم بشویید.

6. درمان موخوره و موهای خشک و آسیب دیده
مقادیر بالای ویتامین C موجو در فلفل دلمه ای برای درمان موخوره و مو های خشک و آسیب دیده مفید می باشد.

طبع فلفل دلمه ای
طبع فلفل دلمه ای گرم و خشک می باشد. فلفل دلمه ای حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان، کاروتنوئید، فیبر، پتاسیم، فولات، ویتامین k، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین B6 می باشد.

فلفل دلمه ای 900 سال پیش در جنوب غربی اکوادور کشت می شد، امروزه امروزه چین و پس از آن مکزیک و اندونزی بزرگترین تولید کنندگان فلفل دلمه ای در جهان هستند.

از نظر گیاه شناسی فلفل دلمه ای نوعی میوه می باشد اما از نظر تغذیه ای در خانواده ی سبزیجات قرار می گیرد.

فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی را به صورت فلفل دلمه ای خام برای تهیه انواع سالاد و فلفل دلمه ای پخته برای تهیه انواع دلمه، سوپ، ساندویچ و خوراک استفاده می کنند.

پاپریکا چیست؟
فلفل دلمه ای قرمز خشک شده و پودر شده که به آن پاپریکا گفته می شود را به عنوان ادویه برای خوش طعم شدن غذا استفاده می کنند.

فلفل دلمه ای نر و ماده
فلفل دلمه ای هایی که چهار برجستگی دارند ماده و آن هایی که سه برجستگی دارند نر هستند، فلفل دلمه ای ماده پر از دانه بوده اما شیرین تر است و برای خام خوردن مناسب می باشد.

فلفل دلمه ای نر برای پخت و پز مناسب تر می باشد.

همه چیز درباره فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای بر خلاف اسمش حاوی کپسایسین نمی باشد به همین دلیل تند نیست
نام فلفل به اشتباه توسط کریستف کلمب به این گیاه داده شد
فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی حاوی مقادیر بالایی ویتامین های C و A هستند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید می باشند
فلفل دلمه ای در قرن هفدهم به عنوان یکی از مواد غذایی رایج مورد استفاده قرار می گرفت

ارزش غذایی فلفل دلمه ای (100 گرم)

کالری : 20
چربی : 0.2 گرم
فیبر : 1.7 گرم
کربوهیدرات : 4.6 گرم
پروتئین : 0.9 گرم
قند : 2.4 گرم

مضرات  فلفل دلمه ای

ایجاد جوش و کهیر

یکی از زیان های فلفل دلمه ای برای افرادی که پوست حساس و تحریک پذیری دارند این است که می تواند باعث مشکلاتی روی سطح پوست شما شود.  این حساسیت ها می توانید به ایجاد جوش ، آکنه ، اگزمای پوستی و کهیر ختم شود. این افراد بهتر است مشاوره با متخصص تغذیه را فراموش نکنند.

ناراحتی معده و نفخ
یکی از عوارض فلفل دلمه ای در صورتی که خام مصرف شود ایجاد مشکلاتی برای دستگاه گوارش است. مصرف فلفل دلمه ای به صورت خام باعث می شود معده نفخ کند و افرادی که از معده حساس دارند یا مشکلات معده ای دارند بهتر فلفل دلمه ای را به صورت خام مصرف نکنند.

خواص نخود فرنگی , همه چیز درباره فواید و مضرات نخود فرنگی

نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای مو,مضرات نخود فرنگی برای مردان,خواص نخود فرنگی در بارداری,طبع نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای کودک,پخت نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی پخته,نخود فرنگی و نازایی,خواص نخود فرنگی در بدنسازی,کنسرو نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی در طب سنتی,خواص نخود فرنگی برای لاغری,نخود فرنگی در چه غذاهایی استفاده میشود,خواص نخود فرنگي سبز

خواص نخود فرنگی

نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای مو,مضرات نخود فرنگی برای مردان,خواص نخود فرنگی در بارداری,طبع نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی برای کودک,پخت نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی پخته,نخود فرنگی و نازایی,خواص نخود فرنگی در بدنسازی,کنسرو نخود فرنگی,خواص نخود فرنگی در طب سنتی,خواص نخود فرنگی برای لاغری,نخود فرنگی در چه غذاهایی استفاده میشود,خواص نخود فرنگي سبز

نخود فرنگی به انگلیسی به معنی Peas |  همه چیز درباره نخود فرنگی و فواید نخود فرنگی

خواص نخود فرنگی برای لاغری
نخودفرنگی یک ماده غذایی کم کالری و کم چرب و حاوی پروتئین است. در واقع در هر فنجان نخودفرنگی ۱۳۴ کالری وجود دارد و همانطور که گفتیم سرشار از فیبر می باشد. برای همین هم این ماده غذایی در کاهش وزن بسیار موثر عمل می کند. اگر قصد لاغری دارید سوپ سبزیجات تهیه کرده و داخل آن نخودفرنگی بریزید. در این صورت سوپ تان حاوی ۹ گرم فیبر و ۹ گرم پروتئین می شود که جلوی اشتها را گرفته و احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند. توصیه می کنیم قبل از صرف غذای اصلی تان اول سوپ بخورید. در این صورت حجم زیادی از معده تان اشغال می شود و دیگر میلی به پرخوری نخواهید داشت.

خواص نخود فرنگی در بارداری

نخود فرنگی یا نخود سبز، حاوی مقادیر فراوان ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین است که همه ی این مواد در حد اعتدال برای دوران بارداری مفید محسوب می شوند.
اگرچه در منابع طب سنتی برای زیاده روی در مصرف نخود فرنگی، خاصیت عقیم شدن و ناباروری ذکر شده است، با این حال در پزشکی مدرن چنین چیزی شایعه محسوب می شود و زنان به خصوص در دوران بارداری می توانند با خیال راحت از مصرف نخود فرنگی (سبز) و خواص بیشمار آن بهره ببرند.

خواص نخود فرنگی برای پوست و مو
1. جوان سازی پوست صورت
نخود سبز یک منبع خوب ویتامین C است که باعث افزایش تولید کلاژن پوست می شود و با کاهش چین و چروک به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

2. درمان سرماسوزک
سرماسوزک تورم و التهاب انگشتان دست و پا و گوش ها در اثر سرما می باشد و نخود فرنگی به درمان سرماسوزک کمک می کند.

نخود سبز را در آب جوش بریزید و یک قاشق چای خوری روغن کنجد را به به آن اضافه کنید، بگذارید بجوشد تا عصاره ی آن در بیاید سپس انگشتان خود را در این آب بشویید تا تورم و درد انگشتان شما کاهش یابد.

3. پوست درخشان و صاف
نخود فرنگی باعث پاکسازی پوست شده و پوست صورت و بدن را درخشان و صاف می کند.

ماسک درخشان کننده پوست نخود فرنگی

مقداری نخود فرنگی را در آب بجوشانید، وقتی پخته شد له کنید و آن را بر روی پوست صورت و بدن بمالید، بگذارید 5 دقیقه بماند و سپس با آب گرم خوب بشویید.

4. درمان ریزش مو و موخوره
نخود فرنگی منبع خوبی از ویتامین های B مانند فولات، ویتامین B6 و ویتامین B12 می باشد، این ویتامین ها با افزایش گلبول های قرمز خون، اکسیژن رسانی به فولیکول های مو را افزایش داده و به درمان ریزش مو و موخوره کمک می کنند.

5. درمان مو های خشک و شکننده
ویتامین C موجود در نخود فرنگی باعث تقویت و آبرسانی به مو ها شده و مو های خشک و شکننده را درمان می کند.

مضرات نخود فرنگی
به بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند توصیه می شود با مشورت پزشک نخود فرنگی مصرف کنند و نباید در مصرف آن به هیچ وجه زیاده روی کنند. نخود فرنگی یکی از سبزیجات نشاسته ای است که حاوی مقدار قابل توجهی کربو هیدرات است. از همین رو به بیماران دیابتی توصیه میشود با مشورت پزشک نخودفرنگی مصرف کنند.

نخود فرنگی در چه غذا هایی استفاده می شود؟

نخود فرنگی را به صورت نخود فرنگی خام برای تهیه انواع سالاد و نخود فرنگی پخته برای تهیه سوپ نخود فرنگی، نخود فرنگی پلو، خورش نخود فرنگی، خوراک نخود فرنگی و کوکو و کتلت نخود فرنگی استفاده می کنند.

اطلاعاتی در مورد نخود فرنگی
نخود فرنگی 5000 سال است که جای خود را در رژیم غذایی مردم جهان باز کرده است.

نخود فرنگی یکی از سبزیجاتی است که به آسانی رشد می کنند و تاکنون جان بسیاری از مردم جهان را از گرسنگی نجات داده است.

کانادا بزرگترین تولید کننده نخود فرنگی در جهان است.

هند بزرگترین وارد کننده نخود فرنگی در جهان می باشد، نخود فرنگی یکی از غذا های محبوب در این کشور می باشد.

ارزش غذایی نخود فرنگی (100 گرم)
کالری : 81
کربوهیدرات : 14 گرم
پروتئین : 5 گرم
قند : 6 گرم
چربی : 0.4 گرم
فیبر : 5 گرم

پیشنهاد: خواص ذرت • خواص سیب زمینی • خواص تخم مرغ • خواص نارنگی • خواص جعفری